Write comments

Re: Как я регулирую салонное зеркало.

Вс сен 23, 2012 20:50:34

И кстати, дополнительная тонировка заднего окна сомнительна... печка зимой её попросту сожжёт или пожмякает.

Первый раз слышу! У меня не тонировано,но у жены уже 5 лет как затонировано и никаких проблем за 5 зим!
snap

Вс сен 23, 2012 20:54:56

Ось і про це говорю...
Lawyer

Вс сен 23, 2012 21:30:35

А я посмотрел Киа Оптима. В зеркале заднего вида левый сегмент - картинка видеокамеры. Очень удобно. Не сравнить с Кашкаем. Значительно удобнее
snap

Вс сен 23, 2012 21:34:32

а яка різниця, дивитися в маленьки отвір в дзеркалі,чи на монітор?
vyk

Вс сен 23, 2012 21:37:01

Lawyer писал(а):А я посмотрел Киа Оптима. В зеркале заднего вида левый сегмент - картинка видеокамеры. Очень удобно. Не сравнить с Кашкаем. Значительно удобнее

Можно такого типа накладку на зеркало купить. Есть разные варианты, вплоть до встроенного навигатора и медиаплеера.
Lawyer

Вс сен 23, 2012 21:39:00

snap писал(а):а яка різниця, дивитися в маленьки отвір в дзеркалі,чи на монітор?

По-перше, зовсім не маленький, а такий самий. Принаймні, незручності нема. А по-друге, кинути погляд із дзерказа салонного на бокові легше, зручніше ніж піднімати очі з екрана нашого монітора і шукати поглядом бокові дзеркала
snap

Вс сен 23, 2012 21:43:11

Lawyer писал(а):
snap писал(а):а яка різниця, дивитися в маленьки отвір в дзеркалі,чи на монітор?

По-перше, зовсім не маленький, а такий самий.

в дзеркалі 5 дюймів?
Kostya

Вс сен 23, 2012 21:44:22

А в мене є така вада - дзеркалом заднього виду зовсім не користуюся. Хіба що на малого подивитися. Лише по бокових дзеркалах іжджу. При паркуваннях - монітор із камерою цілком влаштовують. Бачив картинку з камери на дзеркалі нового туксона - як на мене замала та не зручна. [-X
Lawyer

Вс сен 23, 2012 21:44:48

snap писал(а):
Lawyer писал(а):

По-перше, зовсім не маленький, а такий самий.

в дзеркалі 5 дюймів?

Мені здалося що так, або більше
snap

Вс сен 23, 2012 21:45:59

:roll:
barabaka

Вс сен 23, 2012 21:56:22

Lawyer писал(а):Мені здалося що так, або більше

И при этом оно треть зеркала занимает? Что ж там за зеркало тогда? Как в ванной? :D
Изображение
snap

Вс сен 23, 2012 22:01:56

Ого-го,як би таке,як у мене в ванній ... :roll:
bykovdima

Пн сен 24, 2012 08:27:29

flex писал(а):печка зимой её попросту сожжёт или пожмякает.

4 года - полет нормальный
Lawyer

Пн сен 24, 2012 21:35:26

barabaka писал(а):
Lawyer писал(а):Мені здалося що так, або більше

И при этом оно треть зеркала занимает? Что ж там за зеркало тогда? Как в ванной? :D
Изображение

Когда отклучаешь заднюю передачу этот сегмент зеркала становится обычным зеркалом. Наверное.
levsha

Пн сен 24, 2012 21:47:33

Lawyer писал(а):Когда отклучаешь заднюю передачу этот сегмент зеркала становится обычным зеркалом. Наверное.

Само собою що стає звичайним дзеркалом. Але все-одно навіть будь якими підручними матеріалами порівняй висоту звичайного салонного дзеркала і 2DIN магнітоли. Ну не може там бути екран таких же розмірів, тим паче більше
Write comments