Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Sandra
- Sandra
- Сайт
Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР
Чт авг 30, 2012 13:55:03
Nik писал(а):Всем первоклассникам не ставят оценок. И не первый год.

Мы только в следующем году в школу, я не в курсе
Странно, тогда почему они эту новость позиционируют, как новую?
Sandra писал(а):Странно, тогда почему они эту новость позиционируют, как новую?
"руїну подолано - покращення..."
Kostya писал(а):А якщо моя дитина на плавання та на тай-бо ходить постійно, то ій можна взвгалі не відвідувати уроків фізвиховання? Нафіга йому той залік?
Физрук должен видеть подготовленность детей и давать разные физ.нагрузки. Кто-то на канат 3 раза без ног взбирается, а кто-то раз подтянуться не может.
NikСаме так і було у нас. Ті, хто не міг - були у групі здоров'я, грали в піонербол тощо. Всі інші виконували все за планом. І ніхто не вмирав на уроках. Навпаки, практично всі відвідували спортивні секціі в ДЮСШ, доречі, безкоштовно. Я особисто теж на п'ятірку не підтягувався, але третій дорослий разряд із плавання мав та в баскетбольній команді 76-77 років грав у юніорах. Тренування тричі на тиждень були, в канікули - двічі на день. Збори та змагання - регулярно. І це не професійний спорт був, а аматорський. Так що, шкільні нормативи були обгрунтовані та базувалися на наукових засадах, повір. А зараз, діти взагалі не знають, що таке фізкультура (твій малий, мій та Химерин скоріше виключення

). В моєі дитини в класі з 30 чоловік спортом займаються аж троє!!! В моєму класі така сама кількість дітей цим самим спортом не займалась... І те, що робить табачнік - просто намагання піти геть від вирішення проблеми, адже воно потребує великих вливаннь, кропіткоі роботи. Простіше просто припинити оцінювати, ніж навчати та покращувати рівень підготовки дітей. От вводили ж уроки футбола... Кому це заважало? Що в цьому було поганого? Аеробні навантаження, мінімальний травматизм, мінімальні затрати на реалізацію. А тепер маємо...
Sandra писал(а):Мы только в следующем году в школу
мы тоже
ты уже с школой определилась?
Кліп дуже влучно назвали "Валєра і два клоуни"
Sandra писал(а):а Ви?
смотрим узнаем... в общем в процессе.
Тепер будемо літати без покупок
у всякому разі поки ...
Більшість магазинів duty-free закрили в аеропортах Донецька, Харкова, Одеси. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на джерела в аеропортах.
Так, у Міжнародному аеропорту "Донецьк" магазин безмитної торгівлі duty-free не працює. Також до отримання ліцензії призупинено роботу магазину duty-free в аеропорту "Харків". В Одеському аеропорту з трьох магазинів duty-free працює тільки один.
З 1 вересня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" закрито більшість магазинів безмитної торгівлі duty-free, а також заклади громадського харчування, розташовані в режимних зонах аеропорту.
Державна митна служба повідомила про комплексну перевірку магазинів безмитної торгівлі duty-free у зв'язку з встановленням органами прокуратури ряду порушень у функціонуванні таких магазинів.
"На вимогу прокуратури Митною службою призначена комплексна перевірка існуючих магазинів безмитної торгівлі", - відзначили в прес-службі, передає "Укрінформ".
ось так і живемо
Sandra писал(а):З 1 вересня в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" закрито більшість магазинів безмитної торгівлі duty-free, а також заклади громадського харчування, розташовані в режимних зонах аеропорту.
Еще минимум на неделю. Это жесть! Супруга улетатала 2 сентября - даже кофейные автоматы не работали! Руїну подолано!
Вот так под красивым формальным предлогом идет смена арендаторов или владельцев на бойком месте.
BMB писал(а):Еще минимум на неделю. Это жесть!
я через 2 тижні в Москву лечу у справах, планувала подарунки друзям там купити.
ех' ... і взагалі-не приємно, однозначно ...
Кава ... немає коментарів ...