Модератор: Модераторы форума
Sandra писал(а):Немає коментарів, у дітей же стимулу не буде-це раз, а по-друге, здоров'я дітей, фізичні навантаження-при нашій екології, дуже важливі й потрібні. імхо.
vyk писал(а):Ну и с прокуратурой легче будет - дети то чахлые нынче, может поменьше станет печальных случаев на уроках...
vyk писал(а):у нас по вечерам крутятся на турнике, один вперед другого - кто больше раз подтянентся, прокрутится, кто хитрее упражнение придумает/сделает.
Nik писал(а):vyk писал(а):у нас по вечерам крутятся на турнике, один вперед другого - кто больше раз подтянентся, прокрутится, кто хитрее упражнение придумает/сделает.
Это , скорее, исключение чем правило.
levsha писал(а):Ми в шкільні часи теж ходили і крутились. Мені здається що це не дуже залежить від того, оцінюється фізкультура в школі, чи ні
Nik писал(а):І не тільки у шкільні часи. Якщо брати у цілому - фізична культура молоді падає.
levsha писал(а):"Не та сейчас молодёжь!"
29.08.12
Під головуванням Першого заступника Міністра охорони здоров'я України Раїси Моісеєнко відбулась селекторна нарада з регіонами з питань медичної та санітарно-епідеміологічної готовності навчальних закладів до нового 2012-2013 навчального року.
Під час наради начальник Управління материнста та дитинства МОЗ України Альна Терещенко звернула увагу присутніх на дотримання вимог нормативних актів стосовно проведення медико-педагогічного контролю під час уроків фізичного виховання. Вона наголосила на необхідності присутності медичного працівника під час уроків фізкультури, а також на посиленні контролю з боку керівників закладів освіти та недопуску дітей до уроків фізкультури без отримання результатів проби Руф'є.
vyk писал(а):Вот и дальнейшее развитие
Nik писал(а):vyk писал(а):Вот и дальнейшее развитие
А дальнейшее "развитие" - это узаконивание поборов родителей. Хотя у нас , в Харькове, уже давно поборы в школе и сдача отката наверх Гепе. + школы заставляют нанимать охрану , а точнее гепин ЧОП.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей