Хотів б отримати поради у дилемі. Попередню машину страхував у AXA, маю там знайомих і знижки відповідно. З наю, що виплачують (з досвіду в тому числі) і притому швидко (14 днів). На мою машинку пропонують
5,77% 0,5% франшиза і
6,63% з 0%, це вже зі всіма знижками. Єдиний великий мінус, що на цій машині буде їздити також і людина в якої стаж < 2 років і в AXA це автоматично 1,5% франшиза (при їхній вині у ДТП і т.д.). Другий мінус - AXA вже (не знаю через які причини) не є партнером ГалАвтоСвіт , відповідно зразу на СТО їхати не можу.
З іншого боку в ГалАвтоСвіт (оф. дилер у Львові) пропонує їхнього партнера СК "Гарантія". Я про неї нічого не чув. Пошук по форумі теж мало чого дав. Але дилер запевняє (як не дивно

), що ше не було випадку шо вони не виплатили. В них без знижок тарифи < 2 років 0% франшиза 6.6% і 0,5% франшиза 6%. Для > 2 років відповідно 6% і 5,5% помоєму. (Можливо хтось може в плані знижок помогти?

) Великий мінус - що не маю там знайомих, і компанія не провірена. Великий плюс, що вони партнери і я можу їхати зразу на СТО ремонтувати (за їх словами). Я також перечитав їхній договір, але на диво там нічого про партнерство і відповідні привілеї не пише, про що буду говорити з ними найблищим часом. Інакше це партнерстволише на їхніх словах...
І тут моя дилема: краще мою провірену компанію чи компанію-партнера ГалАвтоСвіт?