Основной форум. Темы для общения разнообразны.
Kostya
- Kostya
С Днем Победы!
Пн май 09, 2011 09:58:06
Всех с праздником! С Днем Победы!
Земной поклон нашим дедам и прадедам за ту цену, которую они заплатили за очищение мира от ужаса фашизма, за их беззаветный подвиг!
Усіх зі святом ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ!
але яке у нас свято без ведра лайна. "Особливо" вшанували ветеранів у Львові - навіть квіти не дали покласти до могил загиблих... Я учора ледь не плакав, коли дивився репортаж про бійку. А особливо "приємно" було чути молодих радикалів які (цитую) " особисто до ветеранів претензій не мають". Якаж сволота могла виховати таку мразь.
Вибачте, що не зміг стриматися.
Учора з сином ходили у парк до монументу Визволителям Донбасу вшанувати пам"ять і покласти квіти. Дуже багато людей було - , дуже багато квітів, багато дітей. нажаль ветеранів з кожним днем все менш. Але пам"ять про них буде в наших серцях і в серцях наших дітей( незважаючи на рішення Львівської міської ради).
Дідусь моєї жінки (Якима прадід) -Герой Радянського Союзу - Александров Микита Олексійович.
- Вложения
-

himera_neo писал(а):але яке у нас свято без ведра лайна. "Особливо" вшанували ветеранів у Львові - навіть квіти не дали покласти до могил загиблих... Я учора ледь не плакав, коли дивився репортаж про бійку. А особливо "приємно" було чути молодих радикалів які (цитую) " особисто до ветеранів претензій не мають". Якаж сволота могла виховати таку мразь.
+10000000
тоже смотрел. коментить не хочу ибо на язык просятся только матерные выражения.
Ребята не будем о грустном...
Спасибо нашим ВЕТЕРАНАМ и тем, кто не дожил...
Кто против- идет лесом.