А мне нравится ASX, и передок его агрессивный от Лансер-Х. Повторюсь только, что не нравится ярко подчёркнутый блестящей каймой огромный "рот" в передке. Явно нужно красить в цвет кузова горизонтальную перекладину во "рту" и снимать нафиг кайму.
Странно, но в тесте сказали, что багажник больше кашкаевского и пластик мягкий на торпедо. А ребята выше писали по-другому.
Щоб лани широкополi і Днiпро, i кручi Стали вам поперек горла, москалi єбучі!
Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом ________________ Все що нас не вбиває - робить нас сильнішими ________ Справжньому індіанцеві зазавжди та скрізь ніштяк! ____ Так вважаємо ми - я і моя білка. (С) я і моя білка
Сьогодні побачив власними очима, їхав поруч, позаду, попереду)))))) Все гармонійно, колір приємний.....Але.....Нема у ньому родзинки...Не торкнув. Самий на мій погляд спірний момент - решітка радіатора аля Лансер Х. На картинка не придав уваги, а вживу - СКУКОТА "десь я це вже бачив". Моє ІМХО
Пам'ятай,сьогодні перший день життя, що залишилося тобі!!!! ГБО - 45 000 км
Ant0n Именно эти 3 дополнительных сантиметра позволили нам не садиться на пузо в колее этой зимой. А 172 мм - это клиренс легковушки, которых висело на пузе в сугробах несметное количество.
Щоб лани широкополi і Днiпро, i кручi Стали вам поперек горла, москалi єбучі!