Xapik спасибо, очень интересно!
я на одной из предыдущих работ часто по заводам разным ездил... всегда стремился в цеха попасть, потому как всегда интересно как оно там все работает!
самый звонкий крик - тишина, самый яркий свет - ночь...
Ну повинен додати свої 5 копійок, так як працював 7 років у цієї сфері))))Фото робились на плівку, а потім сканувалися, тому що було це давно і цифровіка у мене не було...Кашкая теж))))
Почнемо. Якщо буде не по порядку - вибачте.
Вложения
church 002рес.jpg (134.3 KiB) Просмотров: 7752
Рудник№ 1,3. Під землею знаходиться музей, участок добичі крупнокристалічної солі - як хрусталь гірний, і......КРАСИВІША ЦЕРКВА!!! Там навіть проходять служби на великі свята а також обручення!!!
У цьому величезному примішенні я грав у футбол))))) Там дійсно є ворота і м"яч. У цієї ж шахті знаходиться відомий санаторій Україна по лікуванню захворювань легенів.
concert 16рес.jpg (113.84 KiB) Просмотров: 7752
А іноді тут проходять симфонічні концерти на горизонті 312 метрів під землею. Акустика(як говорили профі) не ахті, але по 800 грн за квиток викладало багато народу.
konveyerрес.jpg (115.54 KiB) Просмотров: 7751
4pp2рес.jpg (132.88 KiB) Просмотров: 7751
Комбайни, ресурс яких завдяки агресивному середовищу дуже обмежений - 1-2 роки при умові постійного ремонтування.
concert 06рес.jpg (127.74 KiB) Просмотров: 7752
Це Шубін, який оберігає усіх шахтарів.
Пам'ятай,сьогодні перший день життя, що залишилося тобі!!!! ГБО - 45 000 км
himera_neo СпасибО!!! Я как раз много слышал об этих достопримечательностях, но не видел ни разу. а территориально они там же находятся просто на другой глубине? или это совсем в другом месте?
Будь ты хоть Rolls-Royce, все равно стоять в пробке (с) БГ
Xapik писал(а):ДВОЙНЯШКИ Кроме того, что по ней ходят люди в сапогах, ездят машины, и потом она в таком же состоянии без обработки попадает к нам в пакеты-)
А вино не видел как делают? Если на все обращать внимание - сдохнуть можно от голода