Помоему все ясно.

Filin
- Filin
Пн сен 07, 2009 12:57:23
я просто чув про те кладовище, але не знав де воно

ну а по назві нагуглив його швиденько... і тепер знаю сайт "интересный Киев"
Filin писал(а):я просто чув про те кладовище, але не знав де воно

ну а по назві нагуглив його швиденько... і тепер знаю сайт "интересный Киев"

Сори за офф топ.
Я даже на экскурсии с ними ходила. Рекомендую. Мне понравились "пещеры Киева" и "трамвайчик". Хотя, у них все экскурсии необычные.
mousey, сорри за офф-топ.
А почему ты назвалась мужским ником "моисей"?
Mortus писал(а):healixУчим инглиш

Mауси - мышастый цвет.
совершенно верно
Добавлено спустя 5 минут 18 секунд:healix писал(а):mousey, сорри за офф-топ.

Моисей пишется так - Moses
mousey писал(а):healix писал(а):mousey, сорри за офф-топ.

Моисей пишется так - Moses

Когда Майкрософт искала имя для новой тогда Висты, анализировались ассоциации чуть ли не во всех языках мира
ДВОЙНЯШКИ писал(а):У нас любят ставить грустные памятники
но и позитивные ставят:
http://5.ua/newsline/198/0/108103/У Києві встановили пам'ятник героям культового мультфільму "Жив-був пес"
Пам'ятник персонажам радянського мультфільму "Жив-був пес" встановили у середмісті Києва. На вулиці Гончара скульптуру презентували активісти громадянської організації "Андріївський - Пейзажна ініціатива".
Автор скульптури - вінничанин Володимир Заєць. Пса та вовка зобразив за мотивами фрагменту казки - коли головні герої сидять під столом на святкуванні весілля. Пам'ятник скульптор вирізав із липи та вкрив лаком. Скільки часу витратив - не зізнається. Якогось особливого сенсу в своє творіння не вкладає. А от громадські активісти кажуть - черговий пам'ятник мультяшним героям стане символом розвитку вуличного мистецтва у Києві.
Кияни: "Жил-был пес? Ну, ты заходи, если что!"
Кияни: "Мне кажется, у меня сейчас похожая походка на этого героя очень!"
Володимир Заєць, автор скульптури: "Я ніколи не ставив собі мети тут якусь символіку виразити. Просто цікавий мультик - от і все. Я його напам'ять знаю, тому що я його декілька разів передивлявся для того, щоб це було більш-менш достовірно".
Марина Соловйова, голова ГО "Андріївський - Пейзажна ініціатива": "Я вважаю, що з цього мультика якщо будуть герої будь-де, хоч на Троєщині, хоч в іншому районі Києва, такі скульптури - це не буде забагато. Бо вони несуть позитив".