Модератор: Модераторы форума
irina писал(а):Пополнять бюджет - это дело хорошее,но почему ж всегда таким извращенным способом
Filin писал(а):а чому це збочення?
отримав кошти - ремонтуй авто, не відремонтував авто, значить отримав прибуток... а якщо немає офіційних паперів про ремонт авто, то значить ти її не ремонтував, а залишив кошти собі, залишив собі - отримав прибуток, отримав прибуток - сплачуй податок, все правильно, але...
я маю свідоцтво ПП, мабуть можу внести зміни і "ремонтувати" авто, кому це буде потрібнотак що? вносити зміни
?
ribeiro писал(а):irina
Надеюсь на лучшее
Nik писал(а):Менеджер в УСГ предупреждала что-то там если без справки ГАИ страх.случай, типа стекла , то выплата за минусом 15% подоход.налог.
irina писал(а):из СК надо выжимать по полгода
Mortus писал(а):irina писал(а):
Когда подойдет срок заполнять декл.о доходах за 2009 г.
Это что еще за хреновина? Работаю с 94 г., ни разу не заполнял...
Filin писал(а):irina писал(а):из СК надо выжимать по полгода
доречі, я б на місці страховиків офіційно вписував, або іншим чином декларував своє "бажання" виплачувати страховку лише через деякий час, тобто не раніше 2 тижнів, або 4 після настання страхового випадку, чому? а тому що зазвичай страхова виплачує більше аніж отримала, а всі їздять і "кладуть" на правила та безпеку, з думками "всеодно страхова відшкодує...",
..
Filin писал(а):[
[взагалі то кожен рік і кожна людина повинна чесно прийти в податкову і заповнити цю саму декларацію, але поки що відповідальності за НЕзаповнення та НЕподання такої не передбачено..
Nik писал(а):irina писал(а):Если интересно,могу вкратце описать свое посл. ДТП - на стоянке в мою машину "въехал" дедушка на жигулях.Оказалось,что он не из Одессы,а из области
Вы ж не путайте каско и осаго. Если бы у вас было каско ездить бы никуда не пришлось.
irina писал(а):Получается,что сначала я "общаюсь" со своей СК, получаю сумму "-"
франшизу, затем иду в СК виновника с новым пакетом док. и опять "общаюсь"
если сумма пустяшная , то да.irina писал(а):я посчитала,что проще сразу идти в СК виновника и " общаться" на всю сумму в одном месте.
irina писал(а):И с чего вы взяли,что СК выплачивают больше ,чем получают - такого просто не может быть, иначе они разорятся!
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]