Модератор: Модераторы форума
Filin писал(а):irina писал(а):Надо уже начать какую-то "переписку" с должниками
точно, ведь согласно договора (скорее всего, ну, как обычно пишут) - "всі суперечки, розбіжності і взаємні претензії Сторін щодо застосування або тлумачення цього Договору вирішуються шляхом переговорів і консультацій між Сторонами..."
Eskulap писал(а):Мне нравится выражения американцев из их же фильмов: "Ничего личного"
Filin писал(а):Eskulap писал(а):Мне нравится выражения американцев из их же фильмов: "Ничего личного"
... и, обычно, следует контрольный в голову![]()
![]()
levsha писал(а):Ні ні, планети не винні. Просто в нас багатьом людям плювати на всіх інших...
Sandra писал(а):6 авто..ждали 2 часа
Filin писал(а):могли б его на бок перевернуть, делов-то
Sandra писал(а):Filin писал(а):могли б его на бок перевернуть, делов-то
была мысль отодвинуть.
Но очень скользко там, спасибо Арендодателю, за отличную дорогу посыпанную на стоянке.
Sandra писал(а): самое те! или лопату и мозги на место поставить..иногда хочется вправить мозги некоторым личностям.
сегодня один дебил на парковке ( со склада) один выезд -кинул поперек свою 4ку, и свалил на 2 часа..
честно говоря хотелось бы ....6 авто..ждали 2 часа...но коммент...
а потом говорят мужчины лучшие на дороге. кинул посредине-поперек..справился...
Filin писал(а):Night goblin, не пойму, имя у Вас какое-то знакомое, оно что-то конкретно означает или мне показалось?
Sandra писал(а):Не кожен, хто відмовляється повернути борг - шахрай. Однак .... кожен може опинитися в неприємній ситуації.
Зазвичай, якщо клієнт прострочив оплату на місяць, ми починаємо йому від імені компанії листи писати, дзвонити з проханням погасити заборгованість. Через пару місяців листи пишуть вже наші юристи: мовляв, прохання сплатити заборгованість, в іншому випадку виставимо позов згідно такому-пункту договору. Як правило, люди, отримуючи лист від юридичної компанії, замислюються. Це елемент психологічного тиску, до суду справа я таки намагаюся не доводити. Але добре слово і пістолет - завжди краще, ніж просто добре слово.
У мене складна ситуація, це партнер по бізнесу, з яким ми співпрацюємо більше 15 років. Дуже пристойну суму повинен вже рік.
Можна звичайно подати в суд. АЛЕЕЕЕ..
а як же 15 років співпраці? можна і інші методи, більш дієві ..
Що порадите?
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]