oreh Саня, а ти лікар? Я - так, тому скажу тобі, що від травмата та вистріла в притул максимум ребро зламати можна. Годинна "операція" на нашій мові називається ПХО - первинна хірургічна обробка рани - тобто витягли кулю із м'яза, вимили, зашили (доречі, так собі, на 3+) та дренажну гумку поставили. Все! Я таких ПХО за своє життя стільки зробив, що й не полічиш. З іншою розбитою головою довше працюєш. Інша справа, як дурнуваті журналісти це все розмалювали - перші новини взагалі лунали як "огнестрел", що в більшості асоціюється із бойовою зброєю. та й місце поранення - досить далеко від серця, там легеня знаходиться ліва, верхня доля, тим більше - не смертельно. До того ж, чувак розізлив нападників тим, що першим пострілом ніби то влучив в когось із них.
barabaka писал(а):"Имели при себе боевые пистолеты ПМ".
Так, мали, як будь-які опери. Вони іх взагалі можуть не здавати у відділку, а зараз - тим більше. Ну і хто буде світити табельний свол на "лєвакє"? Для цього, зазвичай, "лівий" і беруть. Тут такого, вочевидь, не планували, а травмат чувака трапився - то чому не скористатися? П.С. Я не вигороджую ДК, я лише хочу сказати про заказний ментівський "бєспрєдєл"...
Kostya я не ликар, а ты да, но у меня есть конкретный пример, когда одноклассник рубанул (рукой) типа 1 раз во время драки в область сердца и парень скопытился, поэтому не надо мне вещать про операции и т.п., до них может и не дойти
oreh писал(а):Kostya я не ликар, а ты да, но у меня есть конкретный пример, когда одноклассник рубанул (рукой) типа 1 раз во время драки в область сердца и парень скопытился, поэтому не надо мне вещать про операции и т.п., до них может и не дойти
Поищи в гугле "прекардиальный удар" и сразу станет все понятно с однокласником. Нащет выстрела - Костя прав, в той точке даже крупного сосуда нет, не то, что сердца.
oreh Одна справа в драці, або просто коли не чекаєш, інша - коли стоїш під стволом. Я колись із кумом розмовляв. Він, доречі, опером на землі кілька років працював до академії. В нього кілька разів шмалали - рятував бронік. Лише один раз ребро зламав, а так - просто синці та забої були. Ну і щодо прекардіального удару - Володя вірно порадив. П.С. Біда нашої країни в тому, що в нас не лише всі краще за лікарів знають. як лікуватися, а й краще за політиків знають, як керувати країною, але за законами жити не хотять геть усі.
barabaka писал(а):Это у меня одного весь этот, мягко говоря, материал вызывает когнитивный диссонанс? У Дзинзи есть компроментирующее видео на флешке, но он его никому не покажет. Просто хвастается? При чем видео должно храниться только на одной флешке. Никаких копий, никаких файловых хранилищ. Иначе не получится никакого боевика про единственную флешку!
Дзиндзя Андрей Иванович, ИМХО, личность крайне одиозная. И привычки иногда выключать камеру у него не было явно. Поэтому на его флешках можно найти много чего...
Понятно, что табельное никто не светил бы. Здесь и обсуждать нечего. Тут другое - опреа всегда воевали с бандитами, а не с политическими. Сейчас мы дожились до того, что под госкрышей, на госзарплату создана целая сеть бандитских формирований с прикрытием (суды, прокуратура и т.п.) Это уже даже не банановая республика. Andy А что там такого компрометирующего на видео (которое нарезано ментами)? Я после просмотра так и не понял
Andy Так, Дзиндзя хлопець не простий. Але те, що ви виклали - злили самі менти після вилучення камери в останнього під час арешту. Ну і на даному відео немає доказів щодо того, про що саме вони говорять. Може є інші?
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А что там такого компрометирующего на видео (которое нарезано ментами)? Я после просмотра так и не понял
Сам факт разговора с Корчинским. Кем сделана нарезка и с какой целью, сомнений не вызывает. Недавно наткнулся на сайт "доброжелателей". Там Дзындзю по молекулам разбирают. http://www.dk-ua.com/forum/showthread.php?t=606 Если что, до лета нынешнего года ни про ДК ни про ДКУ слыхом не слыхивал.
Andy Я не заперечую ані його участі (бо є кадри, що підтверджують, що він був у курсі того, хто забрав ключі від грейдера, кадри того, як він агітує та ображає ментів тощо), ані участі Корчинського, бо особисто бачив його там. Більше того, якщо він причетний до організації - нехай буде покараний. Мене більше інші питання цікавлять - хоч одного за нациків затримали? А з дорослих дядьок, крім Дзиндзі (а їх там було кілька десятків)? А беркутів, які все ж таки перевищували повноваження? Отож...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А что там такого компрометирующего на видео (которое нарезано ментами)? Я после просмотра так и не понял
Сам факт разговора с Корчинским.
Зашибись. Я лично с корчинским общался неоднократно. И не по телефону. И что? Я также гей. И что? Из этих двух моих посылов можно сделать вывод, что корчинский тоже гей? Или, что майдан - дело рук геев? Или еще что-то? Разберитесь в своих мыслях, пожалуйста. Сидящие дома люди ни с кем не общаются и нигде не замешаны. Люди активные каждый Божий день имеют столько контактов, что иному на всю жизнь хватит.
Kostya Я ж не с Леной сейчас общаюсь Просто пример, как из одного правдивого и одного не очень ( ) посыла (тут уж на вкус читателя какое из них какое ) можно сварганить любую компру в 3 секунды.
ДВОЙНЯШКИ писал(а): Разберитесь в своих мыслях, пожалуйста.Сидящие дома люди ни с кем не общаются и нигде не замешаны. Люди активные каждый Божий день имеют столько контактов, что иному на всю жизнь хватит.
Пытаюсь, в меру возможности. Но мысль, что ребята Корчинского таки подлили масла в огонь, меня не покидает. Не, не моя тема, пойду в техничку, мне там привычнее.