Помоему все ясно.

Руслан
- Руслан
тент на кашкай
Чт май 26, 2011 14:13:09
Планую в липні на 10 днів поїхати Крим. Виеоло питання - чи варто купувати тент для захисту авто? Кашкайчик буде стояти на відкритій стоянці. Хто, що думає з цього приводу?
Я думаю стоит оставить Кашкайчик в покое и лететь самолетом забугор

Прошлый раз ехал в Крым - намучался неслабо, зарекся...
igor'OK писал(а):Я думаю стоит оставить Кашкайчик в покое и лететь самолетом забугор
Така ідея була, але їдемо з дочкою (їй 2 роки), тому не ризикнули ще за бугор
Тент в принципе не очень полезная штука. Когда сухо, он работает как наждак - растирает пыль и песок по краске. Когда мокро (дождь) он работает как губка - держит кузов под влажным компрессом.
Польза от него только тогда, когда он не касается кузова.
bykovdima писал(а):а зачем тент? от чего защищать?
Взагалі-то була думка, що спекотне сонце степового Криму може чимось нашкодити
BMB писал(а):Тент в принципе не очень полезная штука. Когда сухо, он работает как наждак - растирает пыль и песок по краске. Когда мокро (дождь) он работает как губка - держит кузов под влажным компрессом.
Про це мені також сказали колеги по роботі
Sheyk писал(а):двічі був у Криму по тижню на Кашкайчику...Відкритий паркінг - без проблем.
Власний досвід - це сильний аргумент, і мабуть не буду я більше паритись над цим питанням.
Правда, мої товариші з роботи, радять лише купити спрей на силіконовій основі для шин, а так вони також проти тента
Руслан писал(а):Взагалі-то була думка, що спекотне сонце степового Криму може чимось нашкодити
Если хочешь защитить салон от солнца - на лобовое и заднее стекла экраны из фольги, на боковые стекла шторки на присоске, на торпедо и сиденья тканевые накидки/покрывала. А с кузовом снаружи ничего плохого не случится.
Руслан писал(а):Така ідея була, але їдемо з дочкою (їй 2 роки), тому не ризикнули ще за бугор
почему? в турцию в самый раз. только цены они сейчас выставили неадекватные
Aleksandr писал(а):Руслан писал(а):Така ідея була, але їдемо з дочкою (їй 2 роки), тому не ризикнули ще за бугорпочему? в турцию в самый раз. только цены они сейчас выставили неадекватные
Мабуть більше до поїздки з малям не готовий я, все таки чужа країна
Руслан писал(а):Мабуть більше до поїздки з малям не готовий я, все таки чужа країна

мы летали в Турцию малой еще 2ух лет не было. довольны были все как слоны. Отношение к детям там феноменальное, лучше не придумаешь.
igor'OK писал(а):Прошлый раз ехал в Крым - намучался неслабо, зарекся...
Якщо не секрет, а що саме напружувало?
Руслан писал(а):igor'OK писал(а):Прошлый раз ехал в Крым - намучался неслабо, зарекся...
Якщо не секрет, а що саме напружувало?
Від мене до Севастополя приблизно 1250 км, це 16 годин їхати, до Ніколаєва ще більш менш непогано, але ближче до Криму дорога стає перевантаженою, швидкість потоку ~80км.ч, і це після 10 годин втомленої їзди. Останні кілька разів їздив в Крим вночі - набагато легше, але всеодно це стресс. Є варіант зупинитися на півдороги в готельчику, але це вже доба в дорозі, цей час занадто дорогий щоб його витрачати на нікчемні українські дороги та інфраструктуру.
Мені ближче в Болгарію або Румунію якщо своєю машиною.
А ще краще таксі -> аеропорт, і через 2 години вже в Туреччині каламутити воду, здоров’я та час - цінніше
РусланЯкщо не секрет, а що саме напружувало?
имхо, в крыму больше всего нагружает крымское хаМство.