Модераторы: healix, Модераторы форума
Lisichka писал(а):а куда делось моё сообщение про мотоцикл?........... Его удалили?![]()
Почему?
docker писал(а):Lisichka писал(а):а куда делось моё сообщение про мотоцикл?........... Его удалили?![]()
Почему?
Re: Какой подарок вы хотели бы получить на новый год?
viewtopic.php?f=8&t=12954
levsha писал(а):IgZ писал(а):Собі ж хотів би книжку CCNA, а ще час та ясність розуму, щоб її прочитати та зрозуміти
Як на мене планів здавати екзамен і отримувати сертифікат абсолютно даремна. А здати екзамен без курсів досить важко: хоча екзамен і досить понтовий, але він націлений на перевірку знання курсу CCNA, а не технологій
Ну і не бачу жодного сенсу здавати CCNA без платін дали здавати CCNP. І не бачу жодного сенсу здавати за свої гроші, а не за гроші фірми
IgZ писал(а):Та я не з точки зору складання іспиту, а просто щоб краще знати основи побудови мереж ну і все таке інше. Якщо порадиш іншу книгу, буду вдячний.
mach333 писал(а):Хоча, хотілося б щоб ви отримали на новий рік ті подарунки які хочете... Изображение
Лиза Чайкина писал(а):а я сегодня хочу лопату и лето! брррр как я не люблю зиму.....
Lisichka писал(а):а кататься на санках, привязанных к машине?
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей