Помоему все ясно.

Вс мар 21, 2010 20:56:41
Salvete
Ну как бы это сказать... Я всегда вспоминаю в этой связи об одной французской королеве, которая думала, что у всех мужчин воняет из носа, т.к. воняло у ее мужа, а других она не знала...
Все познается в сравнении.
Margarita писал(а):Что-то вас, ребята, на физиологию потянуло!
Трохи флірту ні колі не зіпсує
Margarita писал(а):Предлагаю купить духи с феромонами, и противоположный пол никуда не денется. Фирма гарантирует!
Цет не потрібно, Ми такі хлопці що сами сплошни ферамони, так що протилежна стать нікуди не дівається і так!
Добавлено спустя 1 минуту 8 секунд:Margarita писал(а):Ну как бы это сказать... Я всегда вспоминаю в этой связи об одной французской королеве, которая думала, что у всех мужчин воняет из носа, т.к. воняло у ее мужа, а других она не знала...
Все познается в сравнении.
теж так гадаю : усе пізнається в порівнянні
Добавлено спустя 2 минуты 45 секунд:
ось тільки мудрість, після порівняного, приходить чому то до людей пізно, коли найчастіше вже не можна нічого повернути
Salvete
ось тільки мудрість, після порівняного, приходить чому то до людей пізно, коли найчастіше вже не можна нічого повернути
Тому так багато шлюбiв в Канадi розпадаеться серед новоприбулих. Жiнки порiвнюють своих хамоватих авторитарних радянських чоловiкiв з поважними до жiнки, вихованими канадолами, и кидають. Знову ж таки дехто з наших полюбляе сидiти на жiнчинiй шиi, и не працюють. А канадол знае, що повинен заробити i жiнцi принести. Так його фемiнiзм виховав. И не мае права ii лаяти анi чiпати - викликаеться полiцiя и вин як пупсик заарештовуеться за харасмент, якщо таке робе. И на вулицi або ж в барi до жiнок не чiпляються, руки не розпускають. А спокiйно стоять и дивляться, чекають, коли жiнка сама знак дасть
flex
Дорога с двусторонним движением.
Margarita писал(а):Жiнки порiвнюють своих хамоватих авторитарних радянських чоловiкiв з поважними до жiнки, вихованими канадолами, и кидають. Знову ж таки дехто з наших полюбляе сидiти на жiнчинiй шиi, и не працюють. А канадол знае, що повинен заробити i жiнцi принести. Так його фемiнiзм виховав. И не мае права ii лаяти анi чiпати - викликаеться полiцiя и вин як пупсик заарештовуеться за харасмент, якщо таке робе. И на вулицi або ж в барi до жiнок не чiпляються, руки не розпускають. А спокiйно стоять и дивляться, чекають, коли жiнка сама знак дасть
Якось у тебе все однобоко війшло. Це нагадує жінок які вважають що усі чоловіки - к*ы. А на ділі знову повернемося до твоєї Королеви. А якщо викликати поліцію те яка це вже сім'я. Щодо розпускання рук так усе залежить від закладу і контингенту присутнього там. І що робити чоловік якщо він не зрозумів натяку? Та і від жінки залежить. Про ваш фемінізм начулися, вважаю повним перебором. Як не пропустити вперед пані, не подати їй руку, не заплатити за неї в кафе і так далі.
Margarita писал(а):Жiнки порiвнюють своих хамоватих авторитарних радянських чоловiкiв з поважними до жiнки, вихованими канадолами, и кидають. Знову ж таки дехто з наших полюбляе сидiти на жiнчинiй шиi, и не працюють.
І де вони їх знайшли???
У нас таких як мінімум в клубі немає, та і в моєму оточенні теж не зустрічав
Так що мабуть не з тими чоловіками одруживались
Salvete
У нас таких як мінімум в клубі немає, та і в моєму оточенні теж не зустрічав.
Дуже за вас рада. Але подивилася б на вас, коли б ви приiхали в Канаду, не знали мови и не могли знайти роботу.
А щодо канадолiв и вiдношень тут, то треба тут пожити, щоб це все побачить. Мени подобаеться набагато краще, нiж у рiднiй неньцi.

Мабуть, я завжди була фемiнiсткою, бо завжди заробляла бiльше чоловикiв

Тут не дивляться, якоi ти статi, а на те, чи ти можеш роботу виконувати, чи нi. Мий начальник чоловiк, а його начальник - жiнка. Ii начальник чоловiк, а його босс-боссiв уже жiнка.
Margarita писал(а):А щодо канадолiв и вiдношень тут, то треба тут пожити, щоб це все побачить. Мени подобаеться набагато краще, нiж у рiднiй неньцi. Мабуть, я завжди була фемiнiсткою, бо завжди заробляла бiльше чоловикiв Тут не дивляться, якоi ти статi, а на те, чи ти можеш роботу виконувати, чи нi. Мий начальник чоловiк, а його начальник - жiнка. Ii начальник чоловiк, а його босс-боссiв уже жiнка.
так у нас теж так!
Я зараз теж без работи, іщо це меняе?
Salvete писал(а):Я зараз теж без работи, іщо це меняе?
о как

насколько помню осенью когда в киеве был у тебя вроде все гут было