Модераторы: healix, Модераторы форума
Я ж написав:levsha писал(а):В чому лукавство?
Torpedo писал(а):рахуй до кінця
levsha писал(а):"значно" тільки підсилилось би.
Torpedo писал(а):levsha, ти навів дані із споживання, потім навів дані з оплати.
Torpedo писал(а):levsha, ти навів дані із споживання, потім навів дані з оплати.
Torpedo писал(а):З чого я зробив висновок, що нормальна європейська норма (рівень цін) вартості послуг, це коли людина зарплатою за одну годину роботи може розрахуватися за місячне споживання. Після чого ти сказав, що в тебе так і є і навіть краще.
Torpedo писал(а):Мені довелось повідомити тобі, що наразі ситуація погіршується, тарифи зростають, а офіційна зарплата заморожена. Також я тобі нагадав, що існує достатня кількість населення, у якого доходи не дозволяють витримувати наведену вище норму навіть при старих тарифах.
Torpedo писал(а):Далі ти робиш штучні розрахунки і намагаєшся довести мені, що ситуація покращилась, з чим я звісно не згоден. От і все.
Torpedo писал(а):Пардон, не все, щоб не залишилося натяків, давай зробимо так:
Я повідомляю тобі номер та дату рішення Національної комісії, яке визначає на скільки та коли будуть зростати тарифи у сферах енергетики та комунальних послуг, а ти повідомляєш мені номер постанови Кабміну, яка визначає коли та наскільки буде підвищуватися зарплата.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Читав, читав, так і не зрозумів, чим levsha завинив?
Dr.Feelgood писал(а):ДВОЙНЯШКИ писал(а):Читав, читав, так і не зрозумів, чим levsha завинив?
Не предъявил декларацию о доходах.
BIS писал(а):Первые светодиодные лампочки я купил в ноябре 13-го года
BIS писал(а):галогенки
о, и у меня та же проблемаBIS писал(а):Sysopaty
Когда бралась люстра с галогенками - то критерии были другими"Ой смотри какая люстра красивая"
![]()
Сейчас все галогенки в ней заменены на светодиодки. Реально задалбывало их менять.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]