Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с) Слово "паляниця" наразі не актуальне. За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!
КашКаРус А я как раз в 1993-1994-м застал. Тогда много украинских ранее запрещенных в программу вернули...
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с) Слово "паляниця" наразі не актуальне. За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!
КашКаРус А мы пьесу Фараоны на вечорныцях ставили в выпускном классе с "украинкой". Так потом на гастроли в соседние школы приглашали. Там была фраза: "Треба і собі таку страву практикувати..." Очень ржачно выходило...
"Carol of the Bells" is a popular Christmas carol, composed by Mykola Leontovych with lyrics created Peter J. Wilhousky. The song is based on a folk chant known in Ukrainian as "Shchedryk"
Ввечері на роботі слухав старий і ранній Deep Purple, отримав купу задоволення, а потім вдома нарив ось це - порвало навпіл!
Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом ________________ Все що нас не вбиває - робить нас сильнішими ________ Справжньому індіанцеві зазавжди та скрізь ніштяк! ____ Так вважаємо ми - я і моя білка. (С) я і моя білка