Так, це не старий Deep Purple (з якого залишився тільки ударник Ian Paice). Це інший Pink Floyd. І він класний, весь разом, і кожен окремо. Ось, наприклад Морс:
І взагалі сьогодні було класно, і просто пісні, і соло Морса, Пейса, Дона Ейрі, Гловера. І, як не дивно, навіть звук був нормальним
Последний раз редактировалось levsha Чт ноя 01, 2012 23:42:14, всего редактировалось 1 раз.
Voyager Ну, Гловер не був в складі в момент заснування групаи, але був в старому складі, і був майже з моменту заснування. Так що таки так, зі старого складу Іан і Роджер
levsha писал(а):Voyager Ну, Гловер не був в складі в момент заснування групи
Тот Deep Purple и их музыка, которые известны на весь мир, сложились с Гловером и Гилланом, хоть их и не было в группе в 1968 году. И даже несмотря на их отсутствие в группе в 1974-1976 году, все равно их можно считать участниками старого основного состава.
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с) Слово "паляниця" наразі не актуальне. За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!
Взагалі Скорпіонів в нас знають всі, яле виявилось що дуже багато обмежилось піратською збіркою "Scorpions Ballads", яка гуляла в нас років десять тому. А ось сингл з одноіменного альбому 2007-го року. Там весь альбом класний, кілька днів вже слухаю
Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом ________________ Все що нас не вбиває - робить нас сильнішими ________ Справжньому індіанцеві зазавжди та скрізь ніштяк! ____ Так вважаємо ми - я і моя білка. (С) я і моя білка