Помоему все ясно. :)
Write comments

Re: Выбор твердотопливного котла

Ср дек 14, 2016 09:49:47

Torpedo писал(а):BIS, я так понимаю, что по поводу компенсации за установку твёрдотопливного котла ты не заморачивался? Или я что-то пропустил?

Не заморачивался.
ДВОЙНЯШКИ

Ср дек 14, 2016 09:52:29

Torpedo
Так, багатіям тільки 20 %. Я вже точно не пам'ятаю, але приблизно процедура наступна. Спочатку береш кредит на всю суму, потім подаєш папери і чекаєш рішення на компенсацію. Десь від місяця до двох проходить (відсотки капають на все). Потім тобі знимають тіло кредиту і далі сплачуєш на залишок. Якщо з калькулятором порахувати, то з урахуванням витраченого в чергах часу шкурка за вичинку не стане (це якщо 20%). А з компенсацією 70% вже цікавіше.
Torpedo

Ср дек 14, 2016 10:12:08

ДВОЙНЯШКИ писал(а):А з компенсацією 70% вже цікавіше.
Тільки
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Спочатку береш кредит на всю суму

А якщо утеплюєш будинок, то можна вивалитися за 50 000 грн. і залишитись без субсидії? Чи кредит на субсидію не впливає?
ДВОЙНЯШКИ

Ср дек 14, 2016 10:40:01

Torpedo писал(а):А якщо утеплюєш будинок, то можна вивалитися за 50 000 грн. і залишитись без субсидії? Чи кредит на субсидію не впливає?

Не готовий відповісти. Це треба в собезі з'ясовувати. У нас все може бути. За логікою (і гіпотезами, за якими працювали верифікатори) ти сплачуєш більше 50 000 і потрапляєш під рекомендацію про ліквідації субсидії. А де ти ці гроші на оплату береш - можуть і не з'ясовувати. По банку сума пройшла - і гудбай. Хіба що, автоматично субсідії не скасовують і у отримувача є можливість виправдатись. Але напевне механізма не знаю.
shelty

Ср дек 14, 2016 11:25:14

При начислении субсидий банковские операции не проверяются, нет механизма такой проверки. :smile: Разве что человек сам в декларации укажет счет в банке или оформление кредита.
Torpedo

Ср дек 14, 2016 11:32:39

shelty, теоретически, могу оформить кредит на машину и получать субсидию?
shelty

Ср дек 14, 2016 11:41:50

Torpedo
Теоретически, да. Если не будете указывать эту покупку в декларации на субсидию, то вполне вероятно. Ведь декларацию о доходах обычные граждане еще не подают.
BIS

Ср дек 14, 2016 12:00:29

IMHO кредит дают до 14 тыс грн. Где-то встречал такую циферь. Так что 50 переплюнуть не получится. Хотя бы на часть материалов хватило.
ДВОЙНЯШКИ

Ср дек 14, 2016 12:12:59

shelty писал(а):При начислении субсидий банковские операции не проверяются, нет механизма такой проверки. :smile: Разве что человек сам в декларации укажет счет в банке или оформление кредита.

При нарахуванні ні. А потім? Так отож. Банки дають інфу Мінфіну на верифікацію. Або, вірніше, давали. Зараз загальмувала верифікація.
ДВОЙНЯШКИ

Ср дек 14, 2016 12:18:54

Torpedo писал(а):shelty, теоретически, могу оформить кредит на машину и получать субсидию?

Спіймають рано чи пізно. Дивлячись ще, через який банк оплачувалась автівка. Хоча і в ДФС-і ця інфа спливає.
BIS

Ср дек 14, 2016 12:43:03

ДВОЙНЯШКИ писал(а):
Torpedo писал(а):shelty, теоретически, могу оформить кредит на машину и получать субсидию?

Спіймають рано чи пізно. Дивлячись ще, через який банк оплачувалась автівка. Хоча і в ДФС-і ця інфа спливає.

Когда покупал гараж, нотариуска у себя в отчете какой-то код перепутала. Мне потом налоговая присьмо прислала с требованием заплатить налоги с наследства :)
Все крупные покупки в налоговой светятся. Так что это дело времени когда одна гос контора поделистся информацией с другой.
shelty

Чт дек 15, 2016 11:48:15

Оформление недвижимости передается в налоговую. Автомобили только стоимостью свыше 1 млн. гривен. По поводу счетов в банках: депозиты не являются причиной отказа при назначении субсидий. :smile:
Write comments