Помоему все ясно. :)
Write comments

Маргарита мені передала привіт!!!!Ура!!!

Вт май 11, 2010 10:31:25

Отримав на почтову скриньку листа від Маргорити. Цітую:

От кого:
Margarita Master <margamaster@gmail.com>

Кому:
himera_neo@rambler.ru

Дата:
Fri, 30 Apr 2010 14:48:37 -0400

Тема:
Привет от Маргариты"Эк тебя заело, дорогой! Все никак успокоиться не можешь! Ты бы лучше книжки почитал, может, умнее станешь и от комплексов избавишься - дружеский совет. А то дерьмецо-то из тебя так и прет... Нехорошо... :-))"

Про що вона досить не розумію)))))))

Але це свідчить, що зацікавленість у нашому форумі в неї є і вона(вони з соавторами) слідкують за нами))))))))

Відповів я у характерній для мене лайново-цинічній формі:

"Книги читаю постійно))))) особливих комплексів, якіб заважали мені не
маю))) А ось вам (вашому коллективу друкарів-вербовців) потрібно
задуматись, чому ви визиваєте отторгнення у багатьох))))) мабуть тому що
ваше лайно більш смердяче, ніж наше. ))))) Пиши далі))))) Я буду
викладати нашу переписку на форумі)))))))"
Нина

Вт май 11, 2010 10:32:57

капец! фу! Макс, не трать время! на убогих
himera_neo

Вт май 11, 2010 10:37:43

я не витрачаю))))) Я детально дивлюся, звідки воно з мене пре!!! У полтаві навіть оголився - щоб друзі моглиб побачити звідки воно може перти то лайно...Але вони промовчали)))))))))) Мабуть постіснялися сказати(((((( А ще друзі. А ось Маргарита мужньо вказала на анатомічні огрехи. Таки є десь дірка)))))
Jane

Вт май 11, 2010 10:46:58

Нина писал(а):капец! фу! Макс, не трать время! на убогих

+10
в игнор ущербных личностей, это патология уже, палата №6...
iQashqai

Вт май 11, 2010 10:59:09

Может Маргарите напишем клубное письмо???Каждый со своего ящика. :smile:
Танчик

Вт май 11, 2010 14:07:22

Не поддерживаю и не осуждаю ни одну из сторон, но выкладывать личную переписку на форуме не стала бы. Как-то оно не того... 8)
ДВОЙНЯШКИ

Вт май 11, 2010 14:43:31

Танчик писал(а):Не поддерживаю и не осуждаю ни одну из сторон, но выкладывать личную переписку на форуме не стала бы. Как-то оно не того... 8)

Аналогично.
himera_neo

Вт май 11, 2010 14:48:53

Танчик писал(а):Не поддерживаю и не осуждаю ни одну из сторон, но выкладывать личную переписку на форуме не стала бы. Как-то оно не того...

я попередив Маргариту, що її "перли" я викладу на форумі. Це не інтимна переписка, в жодному пості на форумі я не ображав Маргариту( а тим більш не вказував де і які фізіологічні субстанції пруть), а то що я висловлював свої думки не привід лаятися на мене. Можливо її бентежить моя пропозиція зробити її форумчанином місяця, так що тут паганого? Вона була деякий час у колі загальної уваги)))))))

Але з мого боку зараз це просто усмішка))) Я на неї не ображаюся і вважаю що й вона не має приводів ображатися на мене)))))

Добавлено спустя 3 минуты 40 секунд:

Додам! Це не моя переписка з Маргаритою, тим більш що це писала не Маргарита, а хлопчик, який вроди як "з нею не знайомий" американець.
Salvete

Вт май 11, 2010 15:00:09

Макс забудь и удали в спам! Оно тебе надо? Человеку скучно в Канаде, вот он и развлекается.
iQashqai

Вт май 11, 2010 15:43:18

Ой поїду в КАнаду,танцювати лАмбаду :leb:
Nik

Вт май 11, 2010 17:58:08

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Танчик писал(а): Не поддерживаю и не осуждаю ни одну из сторон, но выкладывать личную переписку на форуме не стала бы. Как-то оно не того...

Аналогично.

Поддерживаю.
Макс - делаешь из мухи слона. Мое мнение - никому она не мешала и узнали много интересного от неё, человек реально хотел помочь тем кто настроился уехать. Когда я вылечил себе сам язву (антибиотиками всего за 10 дн.- мучался до этого лет 4етырнадцать) тоже всем страждущим от этого недуга хотел помочь(безвоздмездно)
:smile:
Jane

Вт май 11, 2010 20:10:47

А мое мнение - никому она реально ничем не хотела помочь. Искала темы чтоб зацепиться и обратить на себя внимание. Ты = это совсем другой случай.
himera_neo

Ср май 12, 2010 08:29:55

Nik писал(а):Макс - делаешь из мухи слона.

Навіть не ображаюся на неї (нього)!

Nik писал(а):Когда я вылечил себе сам язву (антибиотиками всего за 10 дн.- мучался до этого лет 4етырнадцать) тоже всем страждущим от этого недуга хотел помочь(безвоздмездно)

А чомуж ти до мене не звернувся! Яб тобі прописав одразу антібіотікі - це те що я з декількома небагатьма практичними знаннями по ЛІКУВАННЮ виніс з університету))))). Так як основною причиною виразкової хвороби шлунку є Хелікобактер Пілорі. Раніш одразу назначали Тріхопол, але багато хто його не приймали, так як стіснялися купувати його у аптеках(їм лікують ще і гоноррею). :smile: :smile: :smile: :smile:
Nik

Ср май 12, 2010 09:23:53

himera_neo писал(а):А чомуж ти до мене не звернувся! Яб тобі прописав одразу антібіотікі - це те що я з декількома небагатьма практичними знаннями по ЛІКУВАННЮ виніс з університету)))))

Це було ще десь у 94-му році. На який ти тоді курс ходив?
himera_neo

Ср май 12, 2010 16:06:42

Nik писал(а):Це було ще десь у 94-му році. На який ти тоді курс ходив?

3 курс (ЗОЛОТІ РОКИ)!!!! Саме те що потрібно - ще не почав нічого забувати!!!! Як раз фармакологію вивчали)))))
Write comments