himera_neo » Чт дек 09, 2010 17:28:24
Трапився зі мною сьогодні такий випадок:
О 12-00 дзвінок із відділу розшуку ДАІ з проханням оглянути мій авто на предмет слідів ДТП. Як з"ясувалося на мене написано заяву, що я нібито у понеділок о 16-15 біля супермаркету "Бум" вдарив Ауді А6 і скрився. Я почав згадувати весь понеділок і О ДИВО!!!!! У понеділок у співробітниці був День народження і о 15-00 я веселий але абсолютно ТВЕРЕЗИЙ сидів за столом, смачно їв що Бог послав і радувався, що неділя починається правильно))))) І ось я удосконалившись що моя дупа у цей час була у іншому місті, ніж ДТП я вирішив сам заїхати до ДАІ, тим більш що потрібно було їхати у той бік. Дуже ввічливий міліціянт оглянув мою автівку, удосконалився що якихось щонайменьш схожих пошкоджень нема склав протокол, записав мого товариша як свідка і попросив мене піти з ним , ознайомитися с заявою і дати письмові пояснення, що я і зробив. Як з"ясувалося володар Ауді пішов в магаз, а коли прийшов побачив подряпину і з його слів в протоколі " парковщик сказал, что меня ударил черный ниссан кашкай с номером АН5404, вышел молодой человек, осмотрел повреждения на своем автомобиле(то есть я осмотрел свой "побитый" кашкай) і швидко покинув місце ДТП".
Ну я дав письмові пояснення, підписав протокол, письмово згадав меню святкового стола, присутніх, час коли я почав розвозити до дому співробітників. ...Запам"ятав ПІБ і телефон бідолаги на Ауді і спокійно поїхав по своїх справах.
В мене питання - Як мій номер авто міг бути згаданий у цьому ДТП. На парковці цього супермаркета я не буваю, так як не купую у ньому жодних продуктів))))))) Які будуть думки?
П.С. Коли їхав в ДАІ не відпускала думка, що це хтось з моїх кумедних дружбанів вирішив мене розвести)))) Але побачив протокол, фото пошкодженої Ауді,ллан ДТП. Все оригінальне))))))
Добавлено спустя 5 минут 56 секунд:
Більш того, я запропонував співробітнику ДАІ взяти дані камер спостереження супермаркету і ретельніше допросити "тимчасово безробітного" володаря Ауді А6 2000року випуску. Може парківник згадав якийсь інший номер кашкая? І як парківник міг запам"ятати номер і не згадати про саму стильну наклійку самого стильного із АВТОКЛУБІВ!!!!
Пам'ятай,сьогодні перший день життя, що залишилося тобі!!!!
ГБО - 45 000 км