Помоему все ясно.

himera_neo
- himera_neo
ПОТРІБНА ДОПОМОГА! Одеса - Миколаїв
Чт фев 07, 2013 10:45:52
Друзі! Моя мрія про байк не вмерла і я знайшов в Одесі пару варіантів, але для цього мені потрібен фахівець - механік для експертної оцінки стану мотоциклів, так як мото не нове і тільки-но привезено з Японії. Якщо у когось є знайомий механік-мотовед, який може дати характеристику мототехниці (за гроші або за пляшанку міцного напою) - рівень моєї вдячності не буде знати меж)))
Питання дуже термінове, бо техніка такої якості напередодні сезону разходиться швидко. ЧЕКАЮ!
Ну ось і здійснилася моя мрія. Тільки-но прибув з славного міста Одеси! Двоколісний друг поки що в путі - тому поки фото викладати не буду.
Хочу виказати величезну подяку моїм одеським друзям Марині Лило з Жекою та Владу та Тані )))
Завдяки Марині та її дядькові ще до мого візиту мій байк був професійно оглянутий та дана експертна оцінка. Влад теж підстраховував зі своїми знайомими спецами.
А учора мене зустріли з поїзда, нагодували та відвезли до моєї мрії))))) А потім після обміну грошовими знаками з продавцями мені зробили коротеньку екскурсію містом і до нас приєдналися Влад та Таня. Величезна вам усім подяка!!!
А зараз трішки фото.
На фото №3 будівля, яка на мене оказала велике враження - дом-стіна))))
- Вложения
-

-

-

Приятно осознавать что по всей Украине есть единомышленники, готовые помочь и словом и делом!
himera_neo писал(а):На фото №3 будівля, яка на мене оказала велике враження - дом-стіна))))
А это что, реально жилой дом или просто остатки дома в виде фасада?
это реальный жилой дом с таким эффектом. угол дома очень острый.
В очередной раз порадовался за взаимопомощь на форуме.

Сколько раз был в Одессе, никогда не слышал про дом-стену, интересно где этот дом, я так понимаю где-то в центре?
ByakaBuka писал(а):Сколько раз был в Одессе, никогда не слышал про дом-стену, интересно где этот дом, я так понимаю где-то в центре?
В центре, недалеко от Потемкинской лестницы. И кстати, этот дом-стена не единственный такой в Одессе (хотя самый известный), только об этом мало кто знает.
Лилоша, Жека, Влад и Таня - вы просто СУПЕР!!!!

Макс, мои витання!!! )))))