Модератор: Модераторы форума
snap писал(а):не не повинна так виглядати деталізція,як вона вКоннекті виглядає,
snap писал(а):ну не знає він багато населенних пунктів взагалі,так же як і багато вулиць міст і доріг!
Shadow писал(а):Я не лью помои конкретно на Ниссан, это беда всех штатных навигационных систем... Им НИКОГДА не угнаться за узко специализированными разработчиками навигационного софта....
Woolf писал(а):snap писал(а):не не повинна так виглядати деталізція,як вона вКоннекті виглядає,
Согласен на все 100. Нужна полная 3D детализация всех сторений на постсовецком пространстве на 10 лет вперед.snap писал(а):ну не знає він багато населенних пунктів взагалі,так же як і багато вулиць міст і доріг!
многие не знают, но почему-то только Nissan Connect какашко, а все остальные 7 пядей во лбу
levsha писал(а):На всяк випадок: я нічого не можу сказати про якість карт, так як в очі їх не бачив. Тому поки що кажу виключно про цінову політику
levsha писал(а):Ну і взагалі які такі спеціалізовані розробники навігаційного софта?
levsha писал(а):На всяк випадок: я нічого не можу сказати про якість карт, так як в очі їх не бачив. Тому поки що кажу виключно про цінову політику
levsha писал(а):Наскільки я пам'ятаю це був тільки-тільки відкритий міст КирпиТак що конкретно цей момент мимо каси - навіть гармін випускає оновлення карт в середньому щороку, ну може інколи раз в півроку, не частіше.
barabaka писал(а):levsha писал(а):На всяк випадок: я нічого не можу сказати про якість карт, так як в очі їх не бачив. Тому поки що кажу виключно про цінову політику
Могу дать на неделю потестировать.
levsha писал(а):О, я тоді стукнусь і візьму для інтересу коли буду кудись подалі їхати, наприклад до батьків на Волинь
Вернуться в Qashqai доп. оборудование
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]