У меня нет Qashqai. Зато я человек хороший

Airman
- Airman
Re: Peugeot 5008
Чт июн 21, 2018 16:50:38
Коля, не очкуй, я 100 раз так делал (с)

Говорю-ж аж Жигуль обошел на ссвоем 3-х колёсном электроцикле
levsha писал(а):Купив собі сьогодні електричний самокат щоб в гараж їздити (ні, не фірмовий за 1'300, просто бу за 100CHF). По заявам може розганятися до 30км/годин. Я пробував 20 - страшно шо капєц
Фото обновки ?
sauron писал(а):Фото обновки ?
Та в принципі нема на що дивитись, самокат як самокат.

- scooter.png (339.58 KiB) Просмотров: 2608
Але "побачив" він вже немало: пробіг 1'800km (аж важко повірити що на самокаті, хай навіть електричному, можна стільки проїхати).
Torpedo писал(а):levsha писал(а):Судячи по даним з програми 44 км/год за весь період
При такій середній швидкості 2-х літровий Кашкай теж видасть схожі цифри.
Більш цікаво глянути на витрати при середній швидкості 17-18 км/год.
За минулий місяць середня швидкість вийшла 15км/год, витрата 7.5l на сотню по програмі.
Ну а від початку ось так:
.
Середня виходить 26.8км/год.
Ви багато знаєте машин з isofix на центральному місці другого ряду? Їх можна перерахувати на пальцях, і більшість із них мікроавтобуси.
Ця валіза займала мало не половину багажника кашкая:
А ось це все ну точно би не влізло
Звичайний транспортний режим.
Є ще "довгомірний" - переднє пасажирське крісло можна скласти в горизонтальне положення.
Приличная щель получается. Не, понятно, что в нее можно кучу мелочевки напихать, но …. Хотя, как для груза так все равно, а спать в этой машине вряд ли кто будет
levsha писал(а):Ви багато знаєте машин з isofix на центральному місці другого ряду? Їх можна перерахувати на пальцях, і більшість із них мікроавтобуси.
IMG_20180730_124448.jpg
Что за коврик под автокоеслом ? Я пока полотенце подложил, стоит покупать такую штуку ?
sauron писал(а):Что за коврик под автокоеслом ?
Hauck Sit on Me Deluxesauron писал(а):Я пока полотенце подложил, стоит покупать такую штуку ?
Что-то подложить однозначно стоит. Насколько эта специальная подкладка эффективнее полотенца я без понятия. Сними через месяц кресло и посмотри есть ли следы на сидушке.
Вийшов маленький облом: купив собі магнітний значок (CH) щоб не клеїти наклейку, а виявилось що багажі двері алюмінієві. Довелось таки клеїти ...