Модераторы: DOC, Модераторы форума
Kostya писал(а): Инфлювак-Солвэй.
Kostya писал(а):Ваксигрипп,
oreh писал(а):сейчас болеть некогда, вот и не болею
Nik писал(а):oreh писал(а):сейчас болеть некогда, вот и не болею
Тоже думаю - чем себя загрузить на пенсии в будущем чтоб болеть было некогда.![]()
bykovdima писал(а):Nik писал(а):Заболеть
пробовал. получается
oreh писал(а):разве шо совсем не в состоянии держать ноут буду....
http://www.hromadske.tv/society/komitet ... strene-za/Парламентський комітет із питань охорони здоров'я проведе термінове засідання у зв'язку зі випадками поліомієліту на Закарпатті.
Про це у фейсбук повідомила радник президента України, народний депутат Ольга Богомолець
«На засідання комітету сьогодні запрошена голова Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні Доріс Нітцан», – написала Богомолець.
1 вересня міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі повідомив, що в Закарпатській області зафіксували два випадки захворювання дітей на поліомієліт.
За його словами, одній дитині – чотири роки, а іншій – десять місяців. Міністр поінформував, що діти не були вакциновані.
У МОЗ заявили, що розповсюдження поліовірусу cVDPV виникло в результаті низького охоплення вакцинацією в Україні з 2008 року.
Lisichka писал(а):я сама не прививаюсь, собак и кошку прививаю ежегодно и когда будут дети буду прививать однозначно.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей