himera_neoВітаю! А я ось не можу зкинути вагу... У серпні-вересні тренувався практично 4-5 разів на тиждень. Як результат, на 20-30% збільшив навантаження, зараз від грудей лежачі штанга 80-85 кг йде практично без сторонньоі допомоги 10-12 разів (до НР таргет 100 кг). Зв'язки-суглоби не болять, а крепатура жорстка з'являється лише після перерви у 3-4 дні між тренуваннями. А от вага не падає і коливається в межах 2-3 кг... Можливо тому, що я дієти практично не дотримуюсь, так виходить...
А ще у нас в залі тренується справжній чемпіон... В ного біцепси, як моі стегна... Я в нього лише один суперсет запозичив - на плечі (дельти), бо як вони важче за всі інші м'язи ростуть. Достатньо ефективні вправи виявилися. На додачу ще й простеньку вправу на трапецієвидні м'язи виконую і відчуваю себе цілком добре.
На тренування ходжу зазвичай на 7:30-7:45, та тривають вони 60-90 хвилин.
А взагалі, це - наркотик. Чим більше займаєшся, тим більше звикаєш та хочеться далі працювати над собою. Більше того, власні ендорфіни гасять агрессію та роблять тебе добрішим!..

Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с)
Слово "паляниця" наразі не актуальне.За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!