Отзывы владельцев.
Write comments

Як кшкайчик на Вінниччину іздив

Сб окт 04, 2008 12:50:13

Розкажу я Вам, колеги, історію одну, як поїхав на Вінниччину кашкайчик. Випала необхідність відвідати своїх батьків та справи повирішувати.
Ось і кажу я свому кашкайчику: "Ой, кінь мій стальний, а чи завезеш ти мене до Вінниччини?"
І відповідає він мені подумки "Авжеш, господарю, а то в пробках задихаюся, бо не розганяюся".
Значить ранком в пятницю, я кашкая напоїв на повне пузо, заїхав за своїм колегою і ми поїхали...
Оскільки кашкай, ще молодий та необїджений, більше 120 він не біг, та легені свої більше 4000 не крутив. Але це було спочатку :D
по славній дорозі Київ-Житомир їхали ми обережно, але всякі бякі-забіяки нас обганяли, кашкайчику задом кивали. Важко нам з ним було, але берегли ми кашкайчика "двигло".
Запаси свої кашкайчик витрачав раціонально, 7,4 л на 100 км погонних.
Значно гірша дорога була "Житомир - Вінниччина", вона вузька та з ямами та горбами, армортизаторам кашкайчика спокою не дала.
Але це ще пів біди, за славним містечком Комсомольське, Дайці сиділи та за бідними водіями радарами "слідили". Ми з кашкайчиком так швидкістю захопилися, що за радар заціпилися.
І говорить нам Даєць суровий, що протокол напише він кльовий, про швидкість велику, що аж на 23 км погонних більше, ніж дозволено.
І на наші прохання та натяки про добровільну допомогу славним дайцям, відповіли нам відмовою, та написали нам протокол (до речі це перше покарання від Дайців).
Далі їхали ми по правилам, та швидкість не перевищували...
І кашкайчик мій засумував та від депресії бенза більша "зіжрав" - 7.8 л на 100 км погонних.
Назад ми їхали в доброму гуморі і правила намагалися не порушувати, бо Дайці за всіма чатували.
Але на дорозі Житомир-Київ, потік йшов 130-140, і прийшлось кашаку напружитись, та відхилитися від норми 120.
Показав характер кашкайчик, коли фури швидко обходив, він двигуном загарчав та швидкість різко набирав.
Перед славним містом Київом злетілися чорні Дайці, та радарами нас ловили, але дякуємо Богові не зловили.
І приїхали ми тихо до Києва. Зїв кашайчик літрів 50 та проїхав кілометрів 650.
Ось така у нас подорож була :smile: :smile: :smile:
саша

Вс окт 05, 2008 08:36:18

Классный отчетец :wink:
Наталия

Вс окт 05, 2008 09:16:08

Ух-ты!Здорово описал!Интересный рассказик!Молодец!
healix

Вс окт 05, 2008 09:28:03

Руслан писал(а):Оскільки кашкай, ще молодий та необїджений, більше 120 він не біг, та легені свої більше 4000 не крутив

По инструкции, до 1200 км пробега, ограничений в скорости нет.
Есть ограничение в постоянности оборотов - не рекомендуется долго ехать с одной скоростью, что большой, что маленькой.
Руслан

Вс окт 05, 2008 09:49:01

саша
Наталия, дякую :D
healix, так і робив, крутив в межах 1500...4000. Однак, дякую за поправку :D
igor'OK

Вс окт 05, 2008 15:40:07

Хехе.. такого отчета еще небыло
супер :smile:
Borik

Вс окт 05, 2008 15:47:42

Руслан

афтар пиши исчо :D
Танчик

Вс окт 05, 2008 16:15:57

Руслан
Молодец! Класс! Написал так, что вспомнились сказки на ночь дидуся Панаса (когда был не под мухой). Так он сладенько рассказывал и усища свои потирал! Украинский народный писатель - твоя вторая профессия :) .
BLACK

Вс окт 05, 2008 19:40:58

Руслан
Суперовый отчет! На одном дыхании прочитал! Так держать! И побольше коню на полные легкие давать дышать!!! :D :rog:
PSYcho

Вс окт 05, 2008 22:11:47

Это был отчет???? Тсюю... А я думал какя-то художественная литратура
Gaucho

Пн окт 06, 2008 08:32:56

Руслан
Молодца! Отчет в стиле гуморескы!!!! Просто супер!
Ось в нас вже і свій Дід Панас є!!!!!
Write comments