Отзывы владельцев.
Write comments

Минус один ЖДУН.

Сб июл 26, 2008 02:27:49

Сьогодні ( точніше вже вчора) стало одни ждуном менше, а одним кашкаводом більше. Я на машині. В момент отримання ключів згадав коротку історію його появи у нас в сім"ї. Наш теоретичний вибір- пробна поїздка на Кашаку Тімура-вибір кольора за допомогою Ніни , LoTи та декількох інших соконфетников-практичний ввод в світ Кашкавода Тернопільським осередком-підготовка + ПЕРСОНАЛЬНА доставка допів Сигналкіним на Свободу-швидка доставка накладок ( також на Свободу) на пороги від дяді Жені-отримання машини-прикріплення клубних планочок ( Сигналкін постарався )- отримання ключів від менеджера салона ( Евгеній- ним зроблено усе швидко та професійно) добрі слова в дорогу від Толіка, Тімура і я та моя дружина щасливі володарі КАШКАЙЧИКА.
Чекання на кашкайчика пройшло швидко та пізнавально завдяки форуму, завдяки кожному з його учасників. Дякую усім, що зробили процес ждунства, для мене, не нудною справою, а приємним часопроведенням.
Corvin

Сб июл 26, 2008 07:04:34

П О З Д Р А В Л Я Е М !!! :sm_color:
DOC

Re: Минус один ЖДУН.

Сб июл 26, 2008 07:18:20

drakosha писал(а):Сьогодні ( точніше вже вчора) стало одни ждуном менше, а одним кашкаводом більше. Я на машині. В момент отримання ключів згадав коротку історію його появи у нас в сім"ї. Наш теоретичний вибір- пробна поїздка на Кашаку Тімура-вибір кольора за допомогою Ніни , LoTи та декількох інших соконфетников-практичний ввод в світ Кашкавода Тернопільським осередком-підготовка + ПЕРСОНАЛЬНА доставка допів Сигналкіним на Свободу-швидка доставка накладок ( також на Свободу) на пороги від дяді Жені-отримання машини-прикріплення клубних планочок ( Сигналкін постарався )- отримання ключів від менеджера салона ( Евгеній- ним зроблено усе швидко та професійно) добрі слова в дорогу від Толіка, Тімура і я та моя дружина щасливі володарі КАШКАЙЧИКА.
Чекання на кашкайчика пройшло швидко та пізнавально завдяки форуму, завдяки кожному з його учасників. Дякую усім, що зробили процес ждунства, для мене, не нудною справою, а приємним часопроведенням.

Ну так йопть, і чого ми ше тверезі?
Владимир

Сб июл 26, 2008 08:43:44

drakosha
Вітаю сердечно!
TIMUR

Сб июл 26, 2008 10:14:09

drakosha
Ну наконец-то!!! Поздравляю!!! Значит доехал с Киева домой нормально! Какие впечатления? Сегодня с тебя пиво! Общественность уже проинформирована! :smile:
Катайся в удовольствие! Ни гвоздя, ни жезла! :D
Station

Сб июл 26, 2008 10:15:10

Мої вітання!!!! Нехай служить довго і вірно!!!
MaximusII

Сб июл 26, 2008 11:20:42

Вітаю!!! :D
Наталия

Сб июл 26, 2008 12:46:21

Поздравляю!Еще одним счастливчиком стало больше!
хороших дорог!
Elle

Сб июл 26, 2008 13:34:31

Вітаю!
Хороших дорог!
Мацони

Сб июл 26, 2008 17:27:19

Мої вітання!!! :D
Дядя Женя

Сб июл 26, 2008 17:27:25

Поздравдяю! Удачи на дороге и вне ее! :D
drakosha

Сб июл 26, 2008 19:20:03

Завершуючий штрих перетворення просто кашкайчика в клубний кашкайчик зроблено. Дякую Тернопільському осередку за допомогу в цьому перетворенні та за приємну несподівану зустріч вживу.
Дякую Усім за привітання.
Вложения
DSC03118_изменить размер.JPG
DSC03111_изменить размер.JPG
DSC03106_изменить размер.JPG
PSYcho

Сб июл 26, 2008 21:59:27

Поздравляю с полноценным внедрением в клуб и наполнением тернопольского представительства :D
ДВОЙНЯШКИ

Re: Минус один ЖДУН.

Вс июл 27, 2008 09:42:10

drakosha писал(а):Чекання на кашкайчика пройшло швидко та пізнавально завдяки форуму, завдяки кожному з його учасників. Дякую усім, що зробили процес ждунства, для мене, не нудною справою, а приємним часопроведенням.

Вітаємо! Щиро радіємо за тебе! Це дуже добре, якщо дещо закінчується (як у тебе період очікування) - а далі не пустота, а, навпаки, - ще більш приємні враження та події (повноцінне членство в клубі та насолода від машинки)
Ще раз вітаємо! Тернопільчанам за зустріч форумчанина окремий уклін :)
Lilo

Вс июл 27, 2008 12:34:42

Поздравляю!!! Пусть верно служит и только радует!!! Тернопольского полку прибыло!!! Ура!!! :D
Write comments