Kostya » Чт ноя 15, 2012 00:59:07
Я не знаю, що і як та в калині "намастирено", в мене немає ніякого бажання порівнювати кашкай із усіма моіми поредніми автівками, хоча йшов я по нарастаючій. Кожна із них на той конкретний момент мого розвитку цілком задовольняла моі потреби. І деу сенс, і фабія вагон, і фокус седан, і шкода румстер, і пиж св... Щодо кашкая та його недоліків, які мене не влаштовували, то я іх сам подолав, а паралельно переконався в тому, що БМВ Х5, та мерседес S500, що стоять поруч у паркінгу, мають ті ж самі недоліки!!! І вартість іхня аж ніяк не 33500 баксів... Ані з кермом, ані з замками, ані з воздуховодами, ані з пічкою в мене ніяких проблем не виникало. І повторюся, облазив всю машину вздовж і поперек під час прийомки у 19-25 на ВіДі. Дуже ретельно. Навіть пляшку шампанського менеджерові Світлані подарував за терплячість. Певен, що кілька десятків людей, що вважають так само, як і я, мене підтримують. От знаєш, коли ти став би героєм на цьому форумі? Коли б ці фотки розмістив у темі "Як офіціали виправили всі недоліки", або "Як я повернув кашкая". А так, вибач, окрім осуду за свій тролізм та хамську поведінку навряд чи щось тут почуєш.
ІМХО
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с)
Слово "паляниця" наразі не актуальне.За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!