Модератор: Модераторы форума
locust писал(а):snap писал(а):Такая же фигня.Заправляюсь обычным 95 на Укрнафте около двух лет.
я вот не знаю, есть ли разница в заправлянии энэрджи и обычным? дело не в 20-копейках на литре, а для машины по эксплуатации:(
Неякісне пальне виявили на заправках "ОККО"
В Державній фіскальній службі повідомили, хто саме в Україні продає неякісний бензин. До переліку автозаправних станцій, якісь пального на яких не відповідає нормам потрапили: у Києві - ПАТ "Укрнафта" , в Київській області ТОВ "Гарант Експрес" та ТОВ "Стейл Оіл", у Чернігівській області - підприємство ТОВ "Пульс 24", у Закарпатській області виявили неякісне пальне на підприємстві ПП "ОККО - Нафтопродукт" . Про це сьогодні пише УНН.
Перевірку підприємств було здійснено найкращими нафтротрейдерами ринку пального. Як відомо, раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час наради повідомив, що в Україні продають неякісний бензин та ініціював перевірку ряду АЗС.
Впродовж останнього місяця вартість бензину та дизельного палива значно зросла. Представники ринку нафтопродуктів зауважили, що бензин в Україні продовжить дорожчати через те, що на в ринках Європи значно зросли паливні котирування.
У мережі АЗС ОККО прокоментували інформацію про нібито виявлене ДФС неякісне дизельне пальне на одній з АЗК ОККО у Закарпатській області. У ОККО заявили, що данна інформація не відповідає дійсності. Мережа ОККО зазначає, що на усіх АЗК компанії продається тільки імпортне високоякісне пальне стандарту Євро-5. Зокрема, для закарпатського регіону воно закуповується на НПЗ угорської компанії MOL. Державна фіскальна служба поки ніяк не прокоментувала дану ситуацію.
Torpedo писал(а): Я с ОККО слез месяца три назад..
docker писал(а):ОККО... 95 пульс
Menwyy писал(а):Коллеги, а кто-то кроме меня заморачивался сравнением разных бензинов в разрезе стоимости километра/расхода на 100 км? Ни у кого нет желания сделать сборную таблицу?
Манера езды не важна (главное чтобы была одна и та же).
BIS писал(а):Стиль езды и дорожные условия оказывают гораздо большее влияние на расход, чем сам бензин.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]