Модератор: Модераторы форума
levsha писал(а):turbonan писал(а):levsha писал(а):Все правильно. З динамікою все нормально.
Я годину тому на хвості в кайєна їхав по набережному шосе. Він стартував дуже різко, але все-одно не відірвався
Может тебе ленивый каен попался ?
Та ні, він рвав зі світлофора добре. Але не завжди вдало перестроювався. І світлофори періодично його зупиняли
levsha писал(а):Я в нього не питав. Але рвати він так почав не зразу
healix писал(а):Другое дело, хотел ли гоняться...
levsha писал(а):Так не порівнюй. Я от не порівнював. Я тільки написав, що я нормально тримався в нього на хвості, не дивлячись на те, що він стартував дуже різко, часто на світлофорі ставав у вільному крайньому правому ряду і т.п.
levsha писал(а):Все правильно. З динамікою все нормально.
Я годину тому на хвості в кайєна їхав по набережному шосе. Він стартував дуже різко, але все-одно не відірвався :)
levsha писал(а):Мабуть просто придратись хочеться...
levsha писал(а):Все правильно. З динамікою все нормально.
Я годину тому на хвості в кайєна їхав по набережному шосе. Він стартував дуже різко, але все-одно не відірвався
levsha писал(а):Я тільки написав, що я нормально тримався в нього на хвості, не дивлячись на те, що він стартував дуже різко, часто на світлофорі ставав у вільному крайньому правому ряду і т.п.
Чешир писал(а):тягаться с Кайенами и БМВ Х6 (не помню кто выкладывал ролик с регистратора) это же СМЕ-ХО-ТА
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]