Отзывы владельцев.
Write comments

Re: Qashqai NEW - впечатления владельцев

Вт окт 22, 2013 11:54:52

levsha

Накладка не на скобе, а на язычке. Посмотри внутрь замка. Беленькая такая :D
levsha

Вт окт 22, 2013 14:57:42

BMB писал(а):levsha

Накладка не на скобе, а на язычке. Посмотри внутрь замка. Беленькая такая :D

Ага, є таке, біленькие, схоже на товстий поліетилен.
А антискрипну стрічку тільки на авторинку реально купити? Був в епіцентрі, там нема :(
Shadow

Вт окт 22, 2013 14:59:09

levsha, я покупал в Автозвуке.
levsha

Вт окт 22, 2013 14:59:19

Доречі, раптом хто не знає.
У відсіку з запобіжниками, який в салоні зліва знизу, зліва знизу знаходиться пінцет для витягування і вставляння запобіжників. Поліз в інструкцію почитати які в нас запобіжники стоять і знайшов там таке :)
yurbec

Чт окт 24, 2013 08:08:20

Заметил любопытную вещь. Такое ощущение, что при прохождении поворотов что-то будто помогает, словно за ручку ведёт. Это ESP? Только не смейтесь, я ведь только учусь :D
Captain Morgan

Чт окт 24, 2013 08:42:30

не знаю, что там тебя ведет.
о каком повороте речь? на какой скорости входишь? какое состояние дороги? вот все это влияет на ответ.
Шульга

Чт окт 24, 2013 08:54:57

yurbec писал(а):Это ESP?

у ангелов хранителей обычно имена немного другие :D
levsha

Чт окт 24, 2013 09:35:48

yurbec писал(а):Заметил любопытную вещь. Такое ощущение, что при прохождении поворотов что-то будто помогает, словно за ручку ведёт. Это ESP? Только не смейтесь, я ведь только учусь :D

На крутих поворотах ESP підгальмовує внутрішнє колесо щоб автомобіль краще входив в поворот і не зривався в занос.
yan2k

Чт окт 24, 2013 09:40:32

Сэнсэй писал(а):Check
Ой-ёй. Кругляш - это датчик освещённости, он вынимается из накладки только изнутри.

вирішив і своїх цвіркунів вбити внизу лобового, все розібрав, болти підтянув десь біля одного оберту і, о диво,-цвіркуни зникли :D

до речі датчик у мене тільки з правої сторони, а з лівої в решітці-накладці проста заглушка... (завжди думав, що це датчики клімат-контролю)
snap

Чт окт 24, 2013 10:02:14

yan2k писал(а):
болти підтянув десь біля одного оберту
Болты, которые под решетками динамиков находятся?
Сэнсэй

Чт окт 24, 2013 11:22:24

levsha писал(а):
yurbec писал(а):Заметил любопытную вещь. Такое ощущение, что при прохождении поворотов что-то будто помогает, словно за ручку ведёт. Это ESP? Только не смейтесь, я ведь только учусь :D

На крутих поворотах ESP підгальмовує внутрішнє колесо щоб автомобіль краще входив в поворот і не зривався в занос.

Поскольку у yurbec полноприводник, то в паре с ESP в повороте плавно автоподключился полный привод в разных пропорциях на разных колёсах, вот отсюда и ощущение добавочной цепкости авто.
yurbec, на твой вопрос всё разложено по полочкам в теме viewtopic.php?f=3&t=18&start=60 , именно с 5-й страницы там свежее вливание объяснений. Для экономии времени, многочисленные посты той темы от ВМВ можешь пропускать, в них ноль технической инфы и все они сводятся к выводу Я Опытный Водитель, Вы Все Дети, Всё, Что Управляется Электроникой - Чушь и Этого Не Может Быть, Ибо Я Так Решил.
levsha

Чт окт 24, 2013 13:31:01

Спробую поставити крапку і скопіювати сюди формулювання, яке я намагався зробити максимально однозначним, щоб не було можливості придратись з "дурницями" типу "предугадывание".
Система може включити повний привід ПІСЛЯ натискання на педаль газу, але ДО того, як передні колеса почнуть буксувати. Система може включити повний привід і пригальмувати внутрішнє колесо ПІСЛЯ того, як кермо буде повернуте на певний кут і датчики зафіксують певне бокове прискорення, але ДО того, як почнеться занос.
Доповню трохи. Система НЕ ЗНАЄ, що якщо вона не втрутиться, то почнеться пробуксовування чи занос. Просто розробники системи на основі досліджень прийшли до висновку, що рух автомобіля в певних умовах призводить до екстремальної ситуації, і заклали в систему алгоритм, який втручаєтья в керування при цих певних умовах. Система нічого не знає і не передбачає, система просто втручається при певних умовах. Все. Але попередні дослідження показали, що якщо нічого не зміниться і якщо система не втрутиться в цей момент, то виникне екстремальна ситуація.
levsha

Чт окт 24, 2013 13:34:39

Не треба багато розуму, щоб створити систему, яка аналізуючи рух яблука по столу прорахує ймовірний маршрут його подальшого кочення. І неважко створити систему, яка буде трохи піднімати той край столу, до якого котиться яблуко, тим самим захищаючи яблуко від падіння. І ця система не стане від цього машиною часу.
BristleBack

Чт окт 31, 2013 09:49:44

levsha писал(а):Не треба багато розуму, щоб створити систему, яка аналізуючи рух яблука по столу прорахує ймовірний маршрут його подальшого кочення. І неважко створити систему, яка буде трохи піднімати той край столу, до якого котиться яблуко, тим самим захищаючи яблуко від падіння. І ця система не стане від цього машиною часу.

Влучно сказано. Але на теорії це так, а ти спробуй взяти реальне яблоко, реальний стіл, покотити яблоко і намагайся його втримати)))
На практиці все набагато складніше :wink: І основна частина розуму іде саме на те, як реалізувати це все таким чином, щоб воно мало право на існування.
Хлопці, а хтось знає, у Ніссана є свій офіційний портал?
levsha

Чт окт 31, 2013 10:49:03

BristleBack писал(а):
levsha писал(а):Не треба багато розуму, щоб створити систему, яка аналізуючи рух яблука по столу прорахує ймовірний маршрут його подальшого кочення. І неважко створити систему, яка буде трохи піднімати той край столу, до якого котиться яблуко, тим самим захищаючи яблуко від падіння. І ця система не стане від цього машиною часу.

Влучно сказано. Але на теорії це так, а ти спробуй взяти реальне яблоко, реальний стіл, покотити яблоко і намагайся його втримати)))

Це й на практиці так. Варто просто уважніше прочитати про те, що існує і вже зараз працює. Це елементарна задача
Write comments