Отзывы владельцев.
Captain Morgan
- Captain Morgan
Re: Qashqai NEW - впечатления владельцев
Чт ноя 29, 2012 12:29:10
а я никогда туда не залазил и не смотрел что там (про плафон). на вых полезу и спецом посмотрю.
На заводі чувак,який приліплює плафони,мабуть дуже багато курить,тому не у всіх вони є.А чувак,який заглушки в бардачок приліплює-його найкращий корєфан!
snap писал(а):На заводі чувак,який приліплює плафони,мабуть дуже багато курить,тому не у всіх вони є.А чувак,який заглушки в бардачок приліплює-його найкращий корєфан!
Та ні! Як Сандерленд програє у футбол - то плафони не савлять. а він (Сандерленд) зараз часто програє.
Подсветка в бардачке -плафона нет, подсветка для ног- плафоны есть
Dr.Feelgood писал(а):Подсветка в бардачке -плафона нет, подсветка для ног- плафоны есть
Ничья была...
Мабуть дуже великий дефіцит ці плафони,крадуть кульками з заводу,кляті несуни та "расхитители социалистической собственности"!
snap писал(а): "расхитители социалистической собственности"!
капиталистической...
Закушались вы, плафоны вам подавай... У дорестайлов вообще подсветки ног нет.
А я вааще вчера психанул

,знайшов у гаражі стару фару від запорожця акуратненько зняв штангелєм розміри,потім полотном по металу вирізав "аля плафони",отшліфував грані нульовкой,обережненько примастирив...і вуаля,прям як в Ауді червона підсвітка ніг,ще за рахунок малюнка на катафоті на полу симпатична гра світла,короче тюнінХ зробив собі і тим сами помстився клятим імперіалістам з Англії,нехай знають,що нас не здолати ніякими "происками Запада"
snap писал(а):червона підсвітка ніг
Кашкай красных фонарей?
Ага,тепер буду до корєфана в Q-ху сідати і з розумним обличчям казати,що червоною підсвіткою нас не здивувати
Стал замечать слабую вибрацию пола под левой (неиспользуемой) ногой. Странно... Заметно на небольших скоростях при разгоне.
Nik писал(а):Eskulap
Диагностика на стенде в принципе должна показать отклонения что/почем.
Может это не критично, до 1-го ТО (летом) подождет?
Eskulap писал(а):Может это не критично
Если есть вибрация, то критично. Если кажется что вроде есть - езди пока не отпадет
"вроде".