armit писал(а):Пойти сразу на Австрийские черные - тут или техника отменная, или смелость должна быть
не маю ні того , ні іншого

Просто в той момент вибору не було
так як навколо нашого готелю тільки сніг і ніякої цивілізації

armit писал(а): А лужи крови заработать можно на ровном месте
саме так
майже на рівному місці кілька кувирків разом з лижами і вдалий удар коліном прямо в ніс, пощастило що не в зуби
приємно вражена була доброзичливістю австрійців, які не відходили від мене, поки не переконались, що нічого серйозного, а потім допомогли дібратись до підйомника
перша бойова травма

ще кілька днів стрибала як зайчик на одній ніжці (розтягнула ногу), але вперто каталась на лижах
Кілька слів про поїздку:
Їздили на рідному кашкайчику, додатково брали вантажний бокс на дах, бо багажника для речей чотирьох лижників було малувато!
Додатково вирішили заїхати в Відень та Будапешт (в Будапешті зустрічали Новий рік!)
загальний
кілометраж поїздки-
3700 км
Їздити на авто по Європі - саме задоволення, особливо з навігатором
Саме складне в усій подорожі - переїзд Київ-Берегове(біля кордрну з Угорщиною) Стан дорій, я гадаю, коментувати не треба, вічний ремонт Львівської траси, засади даїшників, + сама справжня сніжна завірюха ... заносило на рівній трасі при швидкості до 80 км/год...страааашно!
По витратам(може комусь знадобиться):
бензин - 400 Євро
Проживання з 2х разовим харчуванням (тиждень) - 550 Євро на одну особу (високий сезон + хороший готель!)
аренда спорядження (тиждень) - 150 Євро на особу
Скі-пасс (тижневий) - 200 Євро на особу
+ обіди, сувеніри , проживання в Берегово, Будапешті та Відні
готель бронювали в кінці Серпня і на той момент був дуже обмежений вибір...цього року будемо планувати поїздку ще раніше
Мушу признатись, були моменти, коли я в істериці кричала, що це остання моя поїздка на лижі.....а зараз розумію що таки ні, тільки одна з перших