Модераторы: Veliky, Модераторы форума
loginza13893 писал(а):Логічно думаючи я розумію, що на таких швидкостях я взимку не буду їздити і відповідно, абсолютно не відчую різніці між тим, що було і тим, що є
healix писал(а):Народ по бедности даже ставит зимой на переднюю ось зимнюю резину, а на задней оставляет всесезонку, если передний привод. Это конечно хуже, чем четыре зимних, но лучше, чем четыре всесезонки
loginza13893 писал(а):На днях порізали шину, так, що відновленню не підлягає. Ну звичайно тепер потрібно купити пару нових. Зараз на машині стоїть комплект Goodyear Ultra Grip 8 215/65 R16 з індексом швидкості "H" (до 210 км/год) і нагрузки 98 (98H). Сьогодні обдзвонив дуже багато інтернет магазинів з шинами і як результат ті в кого були (а це 2 магазини) шини саме з індексом "Н" (210 км/год) відмовились продати пару, тобто 2 шини. В результаті я замовив абсолютно такі ж шини тільки з індексом швидкості "Т" (до 190 км/год) і тепер думаю а чи нічого страшного в тому, що передні будуть "Н" а задні "Т", чи навпаки?
Звичайно менеджер переконав, що це все ОК але хотілось би почути думку когось розумнішого/знаючого чим менеджер з продажуЛогічно думаючи я розумію, що на таких швидкостях я взимку не буду їздити і відповідно, абсолютно не відчую різніці між тим, що було і тим, що є
healix писал(а):Но, "закрутить" может оказаться лучше, чем "снести"...
healix писал(а): или на перёд кинуть зимку, я бы выбрал второе.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей