Модератор: Модераторы форума
Шульга писал(а):Боевик "ДНР"-гражданин РФ сдался силам АТО
Kostya писал(а):Теперь за наш счет будет жрать на шару в СИЗО и тюрьме.
Умер первый глава ЛНР Валерий Болотов
Подробнее на РБК:
http://www.rbc.ru/politics/27/01/2017/5 ... m=newsfeed
В "ДНР" по необъявленной причине скончался так называемый "заместитель министра промышленности и торговли" Сергей Третьяков, 1973 года рождения.
mutexx писал(а):пошесть пошла
Nik писал(а):
Богдан Карпенко
11 hrs ·
У нас тут чергова Гадя на 5-му каналі сидить собі, і розповідає, яка Україна погана, бо не хоче вести прямі перемовини з терами. Чергову Гадю звати Олексій Мацука:
"...Щодо Мінської групи, то якраз УКРАЇНА БЛОКУЄ всередині Мінської групи переговори контактної з економічних питань, я туди їздив, був у Мінську, я бачив, як це відбувається, коли приходить Лещенко - це представник "ДНР" - голова так званої адміністрації Захарченка, і Україна каже: "Вибачте, ми з вами не будемо говорити, бо проти вас відкрите кримінальне провадження". Та проти всіх, хто з "ДНР", відкрито кримінальне провадження, і це стосується мотивів, чому Україна ЗРИВАЄ цю економічну групу... ...Економічна підгрупа в Мінську не збирається, тому що Україна каже: "Ми не хочемо говорити з Лещенком". Вибачте, ТАК А З КИМ ТОДІ ГОВОРИТИ?..."
Бачите, у 2017-му році пан Мацука "чомусь" досі не розуміє, що легалізація терористів прямими перемовинами виводить Росію з-під санкцій. Зрештою за нього давно зрозуміло, мені не зрозуміло, навіщо цього чергового посла динири запрошувати на наші ефіри, щоб він заносив пропаганду РФ у голови наших людей?
Олег Пономарь
5 hrs ·
Доброе утро, друзья.
Вторник.
- На фронте обострение. "Случайно" началось после разговора Путина с Трампом. Путин решил зайти с "шестерки" и предложить торг. Ведь он может на них "повлиять".
- Важно:
Дания с 1 февраля начнет реализацию "Антикоррупционной инициативы ЕС в Украине".
- Тоже важно:
В марте этого года в Международном суде ООН в Гааге начнутся слушания по иску Украины против России. Это иск о нарушении Россией Конвенции по противодействию финансированию терроризма.
- Итоги визита нашего Президента в Германию:
Поддержка Меркель Украины будет продолжаться.
Такие новости на сейчас.
Дякую всім за підтримку.
Майте всі гарний день та смачну каву на сніданок.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]