Модератор: Модераторы форума
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Бо ми вже йдемо не туди. І чим далі, тим гірше. Он виборчий закон теж буде старий. Це означає, що парламент оберуть старий - який сенс у виборах? Ми втрачаємо, вже втратили багато часу... Я так думаю, що України вже практично немає, ми вже у коматозному стані і геть мізерні шанси, що ми з нього вийдемо. Я завжди був оптимістом. На цьому форумі це бачили. Був...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):oreh
Я в чомусь неправий? Як сказав, так і зробив, не чекаючи, поки ти мені нагадаєшПросто термін пройшов.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):oreh
Вибач, будь ласка.
Сэнсэй писал(а):Хороший ракурс нокдауна Ляшко:
ЄС 15 серпня оголосить ДНР та ЛНР терористичними організаціями – Латвія
Міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс запевняє, що Рада ЄС на рівні міністрів закордонних справ має розглянути питання визнання статусу ДНР та ЛНР як терористичних організацій.
Про це він заявив у п’ятницю, спілкуючись із журналістами перед початком засідання Ради ЄС.
"Сьогодні ми перш за все маємо оголосити так звані Донецьку народну республіку та Луганську народну республіку терористичними організаціями", - заявив він.
"Ми маємо прояснити для себе все, що відбувається в України", - переповів він мету зустрічі міністрів.
Интерфакс-Украина @interfaxua · 1 мин
Главы МИД Украины, Франции, Германии и РФ встретятся в Берлине в воскресенье – Климкин http://ift.tt/1rB0Grq #ukraine
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]