Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а): наразі пацієнт швидше мертвий, ніж живий...
Kostya писал(а): А поки, треба залучатися до роботи.
Лариса Шевчук
Ксения Быкова 6 хвилин тому Прикольно,сходила в магазинчик,история:муж и жена что-то покупают,продавец называет цену,мужик кричит(видать выпитый)--я участник майдана,мне скидка.Продавец:Майдана или антимайдана?Мужик:я за януковича!!!Жена его толкает в бок:молчи,сейчас за такое и убить могут...Бабуля подходит к мужику дает ему гривну--на,сынок,тебе видать не хватает раз ты за урку за деньги ездишь...
Kostya писал(а): Особливо та, де діти сплять у Михайлівському Соборі та де піп на ковші...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А це - негативного
АнтиМаріїнський парк. Ранок 23 грудня
У ряді українських ЗМІ поширюється інформація, що глава України Віктор Янукович у лікарні.
У мас-медіа наголошують на тому, що замість президента у Москву на засідання найвищого керівного органу Митного союзу полетить прем’єр-міністр Микола Азаров. Хоча раніше мав їхати Віктор Янукович.
20 грудня, видання "Інсайдер" повідомило, що в у державну клініку "Феофанія" прибув кортеж. Право на кортеж мають три особи: Президент, Прем’єр та спікер Верховної Ради. В "Інсайдер" припустили, що у лікарню могли привезти Леоніда Кучму.
Інтернет-видання "Обком" сумнівається, що заради другого Президента перекрили б весь другий поверх лікарні.
Як пишуть журналісти, пацієнти лікарні розповіли, що їм сказували побачення з родичами на вихідних.
Ряд ЗМІ повідомляє, що у Віктора Януковича - інсульт.
Kostya писал(а):Eskulap
Та не з нашим єврейським щастям... Але, якщо правда, то не знаю, навіть, чого й побажати...
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей