Модератор: Модераторы форума
Варяг писал(а):elektron
свобода выбора не должна определяться сиюминутной политической коньюктурой и должна быть закреплена законодательно.
Руслан писал(а):Evgenij
Повністю погоджуюся з цим твердженням.
Кожна країна має свій гімн, герб, прапор та мову - це одні з факторів, які індентифікують державу.
Хоча підтримую право кожного українця обирати мову для спілкування. Моя сім'я яскравий тому приклад. Я спілкуюся переважно українською мовою (гарно володію і російською мовою), моя кохана дружина - російською. Ніякого дискомфорту з цього приводу ні я, ні дружина не маємо. Хоча, не один раз люди, які чули наше спілкування, дивувалися, як так може бути.![]()
![]()
![]()
Другий приклад - це наш форум. Хоча на початковому етапі українською мовою писали дуже мало.
Головне, як на мене, намагатися розмовляти правильно, без суржиків. Тому, що упереджене ставлення до української мови, як на мене, саме через суржик.
В свій час, мене сильно дивував той факт, що багато з моїх знайомих після закінчення української школи починали розмовляти правильною російською, однак уркаїнською - у них був суцільний суржик![]()
![]()
.
Evgenij писал(а):Хоть я и живу в русскоязычном городе и общаюсь кругом на русском, все-таки вводить второй гос. язык это ни к чему. В Украине должен быль один государственный язык - украинский, несмотря ни на какое колониальное прошлое. А всякие разговоры о притеснениях - это глупости.
Evgenij писал(а):Хоть я и живу в русскоязычном городе и общаюсь кругом на русском, все-таки вводить второй гос. язык это ни к чему. В Украине должен быль один государственный язык - украинский, несмотря ни на какое колониальное прошлое. А всякие разговоры о притеснениях - это глупости.
DemonV писал(а):АГА, и введем также одну государственную религию и одну государственную нацию.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]