Модератор: Модераторы форума
Колишня керівник Одеської митниці Юлія Марушевська надавала пояснення у НАЗК з приводу отримання премії у розмірі 500 гривень, яка була приурочена до 8 Березня.
Про це екс-чиновниця повідомила на своєму Facebook у середу ввечері.
За словами Марушевської, надавати пояснення її викликали за клопотанням першого заступника керівника СБУ Павла Демчини.
"Пан Павло, ретельно пильнуючи загрози державним інтересам в Одеській області, викрив корупцію на митниці. За бюрократичною традицією, відділ персоналу підготував до мого підпису наказ до 8 березня, який передбачав преміювання всіх жінок митниці на 500 грн. з нагоди свята. Я мала слабкість не відмовити", - розповіла вона.
"Через недбалість кадровиків, моє прізвище потрапило у список на півтисячі осіб. Наказ пройшов перевірку юридичного департаменту та департаменту внутрішньої безпеки. Тепер СБУ разом з Національним агентством з питань запобігання корупції звинувачує мене в адміністративному порушенні через конфлікт інтересів за преміювання самої себе на 500 гривень", - додала Марушевська.
Nik писал(а):
Сигналкин писал(а):Кстати а что там с бриллиантовыми мальчиками?
Сигналкин писал(а):сколько народу ( ресурсов, финансов ) было затрачено на то чтоб хоть что-то нарыть на Марушевскую
Kostya писал(а):Кино по всем фронтам...
Kostya писал(а):Сигналкин писал(а):Кстати а что там с бриллиантовыми мальчиками?
А ничего! Потому как Давидушка сляпал это дело на коленке. Там ни доказухи, ни процедуры.
ПроФФесионал типа той же Марушевской, подписывающей не читая приказы, прямо её подставляющие. Не удивлюсь, что это спецом сделали, потому как вот это всё, возможно, было неэффективно:Сигналкин писал(а):сколько народу ( ресурсов, финансов ) было затрачено на то чтоб хоть что-то нарыть на Марушевскую
Кино по всем фронтам...
Nik писал(а):Нам бы Шокина вернуть!
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей