ДВОЙНЯШКИ писал(а):Kostya писал(а): А ви чого хотіли? Штурму голими руками Кабміну та Межигір'я?
Полностью согласен. Нужна подготовка в любом случае. Не те времена, чтобы людьми амбразуры закидывать. Но! подготовка - это не перерыв на кофе, это подготовка. Каждого.
Все це фігня. Для того щоби щось змінити потрібно мати силу. А уся сила у влади.
Тай наш народ для цього не годиться.
Наведу приклад.
Недавнр наш будинок (багатоповерхівку) переводили на автономне опалення і попросили жителів цього будинку на конкретну дату підготуватися до заміни газових стояків (на товщі). Коли настала очікувана дата і приїхали газовики то виявилося, що жителі були не організовані, і не готові. І замість того щоб проводити заплановану роботу вони почали сперечатися з газовиками. З вигляду усі жителі нагадували "Лебідь, Рак і щуку". Сперечання жителів були настількі тупі, що меня узяв жах. Наприклад:"Я поприбирала, а ви заре мені насмітите..., або, а нашо ви будете мінять воно і так нормальне.., або у мене ремонт на кухні зроблений, пішли ви усі нафіг".
Газовики не довго думаючи сіли у машину тай поїхали. Їм воно дійсно нафіг не нада. А тепер, сидимо ми усім домом і мерзнемо. Гріїмося на обігрівачах. На що вибиває ел мережа. І молимося знову на газовиків.
З усієї толпи народу було тільки декілька розумних та адекватних жителів, які дійсно намагалися щось зробити. Інші, десь 80% толпи, їм усе пахеру. Ну і ще відсотків 5 це ярі дебіли, ізза яких і інші страждали та тріпали нерви.
Отож я вважаю що приблизно у такій пропорції складається весь український народ.
З таким народом кашу не звариш.
Може надоїсть колись Богу дивитися на все це, пустить астероїда з космосу, винищить усіх людей і зародить нове життя.
Отаке.