ДВОЙНЯШКИ писал(а):Если и сейчас кто-то сомневается, кто у власти в стране, то тогда не знаю...
И не сомневайся что кто-то сомневается. Ты себе даже не представляешь на сколько народ тупой. Народ заслуживает на такую власть. Кто-то из вас написал про кирку. Мне очень понравилось. В точку. Так вот наш народ и махает этой киркой без толку - и есть каторга. Я разочарован не во власти а в народе. Да здравствует тупость!!!
Давайте не панікувати. Особисто я не бачу іншого шляху позбутися цієі влади, як просто влаштувати іі відстріл. Певен, що десь на 12-15 жертві решта сама втіче (Боже, я ж християнин, звідки в мене така ненависть?) Проте, це лише думки вголос. Більш моральний шлях - революція. Для того, щоб револбція була ефективна та блискавична, вона потребує ретельноі підготовки. З 21-го листопада часу на підготовку в ОО просто не було. Та й не обговорюють такі речі пивселюдно. Тому, чекаємо та будьмо напоготові. Зло має бути покаране, справедливість варта того, щоб за неі боротися. Про це й шлося сьогодні на Майдані. А ви чого хотіли? Штурму голими руками Кабміну та Межигір'я? Тоді ви щне більший християнин, ніж я!
Особисто я не бачу іншого шляху позбутися цієі влади, як просто влаштувати іі відстріл.
Наконец-то я слышу реально правильные вещи,без всяких толерасто-демократических рассуждений о "договоренностях цивилизованым образом", типа "треба працювати й домовлятись" коими всегла аппелируют политики!Браво Костя,нашу ситуцию спасет только товарищ Бандера,я всегда об этом говорил,а то мы надеялись на "заграница нам поможет",но тут только вилами можно все исправить.Надеюсь такие ситуации разбудят наш национальный дух.
Kostya писал(а): А ви чого хотіли? Штурму голими руками Кабміну та Межигір'я?
Полностью согласен. Нужна подготовка в любом случае. Не те времена, чтобы людьми амбразуры закидывать. Но! подготовка - это не перерыв на кофе, это подготовка. Каждого.