Модератор: Модераторы форума
Sysopaty писал(а):Лично у меня есть статья доходов, на которую я списываю все доходы
Sysopaty писал(а):ля каждого человека, наверное, высшее благо жить рядом с людьми, которые разделяют его ценности, его устремления, его ожидания..
Два роки з президентом — на тверду «задовільно»
Зараз, мабуть, треба згадати і визнати: Петра Порошенка президентом обрали частково з переляку, частково — від безнадії. В умовах, коли вперше з 1944 р. українці стикнулися з реальною війною, потреба в президенті, який був би компромісом між різними шарами населення, була очевидною.
Простіше кажучи – від моделі «займати і проїдати» Україна переходить до системи «жити на свої», скорочувати витрати бюджету і перекривати їх надходженнями. Відбувається все це без різких шокових заходів і диктаторських кроків – не в останню чергу, завдяки кредитам МВФ та інших міжнародних донорів, отриманих, м’яко кажучи, не без участі керівництва країни.
Kostya писал(а):Не стройте иллюзий относительно Маугли. Её лечить надо, реабилитацию проводить
Kostya писал(а):Sysopaty
Так я о том же - вербанули и очень хорошо подготовили.
Kostya писал(а):вербанули
Sysopaty писал(а):Завербовали - это осознанный шаг, осознанные действия, сознательный выбор.
Sysopaty писал(а):Она искренне верит в то что говорит и чего хочет.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]