Dimon L писал(а):А в чем собственно стыд то?
"А ще з бази даних на сайті виходить, що в мережі вже понад 130 тисяч сумчан. І це дуже серйозно, бо проект "мережеві агітатори" - як і будь-який подібний проект з продажу порошків чи трусів - передбачає, що кожен учасник отримує гроші. Єдина відмінність - в цьому проекті йдеться про голоси виборців.
"375 тисяч гривень на сьомому рівні, - пояснює телефоном Юля Антонова. Вона привела в мережу журналістку "Панорами", а журналістка "Панорами" - журналістку "Свідомо". Насті мають заплатити за мене, Юлі - за нас обох. - Наше завдання - щоб люди відвідували Клуби виборців і щоб прийшли на вибори і проголосували за потрібного нам кандидата з Партії регіонів", - роз'яснює Юля.
Ось схема комісійних і бонусів, які зростають в залежності від кількості людей у вашій гілці."
Схема, кому интересно,
здесьЩоб вам почали платити, потрібно створити свою "п'ятірку". Тобто привести п'ятьох людей. (Я так і зробила). За кожного з них вам заплатять по 10 гривень в якості бонусу і ще по 2 гривні комісійних за людину.
Якщо кожен з вашої п'ятірки приведе по п'ять своїх людей, у вашій гілці буде вже 25 осіб. Тоді ви переходите на наступний рівень. За кожну людину з нижчих рівнів у вашій гілці вам мають заплатити по 2 гривні.
Працюючи за такою схемою, до сьомого рівня ви можете набрати 78 125 людей, за яких обіцяно 625 тисяч гривень.
Але є одна умова. До виборів агітатори можуть розраховувати тільки на 40% суми. Якщо Партія регіонів візьме по області більше 60% голосів, тоді обіцяють віддати інші 60%.
У такий спосіб кожен учасник мережі фінансово зацікавлений в результаті партії влади. Не треба фотографувати бюлетень як доказ, що ви проголосували. Думайте краще про свій гаманець.
Чем беднее народ, тем легче им управлять.