Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Kostya
- Kostya
Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР
Вт окт 30, 2012 13:34:46
snapВ мене зараз така позиція, що до України я прив'язаний лише формально місцем отримання зарплатні. Працюю із дому, відрядження по країні епізодичні лише у якості гуманітарної допомоги іншим внутрішнім відділкам, єдиний проект, що був в Україні від сьогодні закриваємо, клієнти - в США та Європі, босси - також там. Отже, жодної різниці, звідки керувати справами немає.
Точніше є... В Європі на аналогічній посаді з/п буде в 1,5 рази більша і в Євро... Можливі і варіанти контрактної роботи з іншого офісу, для початку на 1-2 роки, аби побачити, як проходить адаптація та чи потрібна еміграція, мову повчити...

Якось так...
Доречі, дружина на роботі посилено вивчає англійську вже майже рік. Мені лише треба згадати свою німецьку або під час процедури отримання карти поляка вивчити польську. Те саме стосується дитини.
Sandra писал(а):А я НЕ хочу менять страну, ни смотря ни на что.
Та й я б не розглядав таких варіантів, але надто багато "АЛЕ"... Причому, мене більше турбує віддалена перспектива.
Lilo писал(а):хорошо там где нас нет
Добре там, де нам добре. Де я можу реалізуватися, а не маю лише працювати, аби не подохнути... Мені вже остогидло кожен день проводити під гаслом "Все життя - боротьба"...
І взагалі, я ображений на країну, яка 7,5 років безкоштовно навчала мене на лікаря, а потім просто викинула на смітник...
Kostya писал(а):я ображений на країну, яка 7,5 років безкоштовно навчала мене на лікаря, а потім просто викинула на смітник...
Це ще не самий поганий варіант. Буває набагато гірше.
Nik писал(а):Буває набагато гірше.
Але ж мені від того не легше...
Дивлюся, яка заруба йде на 215-му та 23-му округах... Герегу та Пилипишина везуть... Якщо в першому випадку розрив досить малий (менше 200 голосів) на користь Свободівця, то в другому випадку Левченко суттєво випереджає цю мразь Пилипишина...
Ще кілька округів, де посиленно працюють на владу!
Lilo писал(а):а если бы 7,5 лет страна тебя учила за деньги ты не был бы обижен???
Ні, тому що, люди, які вступають до мед ВУЗів на контрактних умовах, знають, на що вони йдуть. Вони сплачують за диплом та мають сплачувати за інтернатуру, обираючи ту спеціальність, яку хочеться, або на яку вистачає грошей. Людина чітко має усвідомлювати та знати, яким чином ці кошти повернуться (це, як кредит

), тому відповідно і обиратиме інтернатуру. До того ж, контрактники не зв'язані умовами відпрацьовування 3 років після інтернатури за фахом.
Грошей у моєї родини не було, тому із 6-го класу мав чіткі цілі і вигравав більшість міських та обласних олімпіад з математики та фізики, брав участь в республіканських та вивчав 2 мови із викладачем, бо йшлося про ймовірність складати іспит із іноземної при вступі. Завдяки 2-му місту на обласній олімпіаді з фізики потрапив до Меду за співбесідою. Навчався практично відмінно, паралельно підробляв, оперував у дяді та в ОхМатДиті з 3-го курсу, а на розподілі запропонували лікаря "швидкої"... Всі мрії мали розбитися, але тесть ледве знайшов мені півставки хірурга поліклініки на період інтернатури... 2000-й рік - 75 грн. в місяць, підробітка в фармкомпанії за 100 баксів (450 грн.). Інтернатура спливла швидко, але зав. відділенням запропонував залишитися, без дзвінків, без блату, але лише в чергуваннях та на 0,25 ставки (37,5 грн.). В цей час мав дружину в декреті (лікар-терапевт дільничний) та те ж так саме сумісництво в фармкомпанії. Фармкомпанія зорієнтувалася вчасно та запропонувала очолити проект із новим клієнтом за 330 баксів на місяць, машиною, соцпакетом, квартирою в Харкові за її рахунок та нормальним таким зростанням. Вибору не було... Отаке...
Kostyaимхо, в итоге все получилось весьма неплохо.
Полученное тобой образование помогло тебе получить хорошую перспективную работу.
У меня ситуация сложилась хуже. Училась на контракте. Закончила с красным дипломом (банковское дело). После ВУЗа смогла устроится только в секретарем и не в банк. Сегодня работаю в дистрибьюции товаров для животных
Полученные знания по специальности пригодились токо когда кредиты брала
Така ж фігня,маю освіту інженера-енергетика і жодного разу не зміг влаштуватися за фахом,хоча зараз і не жалкую,але ще тоді,щоб влаштуватися потрібні були блат і гроші,але ні того ні іншого не мав,так що не бути мені інженером
Lilo писал(а):имхо, в итоге все получилось весьма неплохо.
Больше вопреки.
Lilo писал(а):Училась на контракте. Закончила с красным дипломом (банковское дело). После ВУЗа смогла устроится только в секретарем и не в банк. Сегодня работаю в дистрибьюции товаров для животных

Такая же история: Лесное хозяйство/таксация/лесовод , по специальности/по направлению проработал 4 дня. Последние 16/17? лет оптовая продажа ликерки, из них последние 7 - представитель 3-х ваших одесских винзаводов.

Но тоже везде "напрашивался" и искал сам.
Приблизительно уже народ посчитал места после 90% бюллетней, вместе с мажоритарщиками:
-Партия регионов – 192 мандата;
-Объединенная оппозиция «БЮТ-Батькивщина» - 100 мандатов;
-Партия «УДАР» - 37 мандатов;
-Всеукраинское объединение «Свобода» - 36 мандатов;
-Коммунистическая партия Украины – 35 мандатов;
-Самовыдвиженцы – 50 мандатов.
С учетом приведенного расклада очевидно, что, несмотря на победу, провластным «регионалам» необходимо будет группироваться с кем-то из других политических сил. Наиболее вероятным вариантом представляется альянс ПР с коммунистами, который наблюдался и в предыдущем составе парламента. Совместными усилиями эти две политсилы могут ситуативно набирать 227 голосов, чего достаточно для простого большинства. Этого достаточно, что принимать в первом чтении законопроекты, за исключением конституционных, вносить изменения в регламент, а также корректировать повестку дня. Вместе с тем, коммунисты, осознавая всю важность своей «золотой акции», вероятнее всего, устроят нешуточные торги. Более того, по словам руководителя Агентства моделирования ситуаций, политолога Виталия Балы, неудовлетворенные президентские амбиции вождя коммунистов Петра Симоненко могут привести к тому, что КПУ не пойдет на открытый сговор с «регионалами», и, напротив, совместно со «Свободой» предпринять усилия по блокированию работы парламента. Впрочем, это мало вероятно, ибо «Свобода» уже связана определенными договоренностями с Объединенной оппозицией, и, не исключено, что к данному альянсу оппозиционных сил примкнет и «УДАР», о чем сразу после выборов успел заявить В. Кличко.
Посему, ключевая роль в формировании возможного большинства отводится группе самовыдвиженцев, которых уже успели окрестить «болотом». Именно в недрах данной прослойки может таится ключ к выполнению «регионалами» задачи, озвученной начальником их предвыборного штаба Андреем Клюевым – «собрать» 230-250 голосов в будущей Верховной Раде. И, судя по последним сообщениям украинских СМИ, работа в этом направлении, что называется, «закипела». Как сообщает издание «Дело» со ссылкой на слова руководителя консалтингового агентства «Berta communication» Тараса Березовца, многие из самовыдвиженцев «уже пишут заявления о вступлении в Партию регионов». Это неудивительно, если учесть, что среди прошедших мажоритарщиков такие одиозные в украинской политике личности, как экс-глава парламента «народник» Владимир Литвин и бывший социалист Николай Рудьковский.
Источник
LiloТак, в цьому світі все відносно. А тепер порахуй, скільки б отримала зиску ця краіна, якби ти кредити давала, а я людей оперував?..
СэнсэйЯкщо мажорні висуванці опозиційних сил не перекинуться до ПР, то слава Богу, хоча б конституційноі більшості у голубих не буде...
Ще ось Мельника-потвору та Пилипишина-гниду відбити треба...