Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Kostya
- Kostya
Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР
Вт окт 30, 2012 02:27:24
В принципі, картина вимальовується. Комуністам дописують голоси за рахунок Свободи та удару в обмін на латентну підтримку. З мажоритарниками теж все ясно. Тепер стає зрозумілою позиція Кличка - навіщо влаштовувати цирк з підписанням коаліції до виборів, якщо коаліція ніяк не вимальовувалась? І, навпаки, навіщо кролики влаштовували публічну порку удару з цього приводу?
І цікавить ще декілька моментів. Наприклад - до кого пристануть Жванія та Волков, які хотіли балотуватись за списками опозиції? Невже стануть опозиціонерами?

Чи їх так образили, що вони принципово в піку невдячним підуть робити реформи?

І що там робиться в Закарпатті? Чим їх там годують?
Так, 276 голосів вони вже мають. Добрати ще 25 за рахунок тушок - це вже справа техніки. Наступного презика вже будемо не ми обирати, а наші народні обранці. Хто має можливість - збирайте манатки, поки не пізно. Це вже реальність.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Хто має можливість - збирайте манатки, поки не пізно. Це вже реальність.
все це було б смішно, якщо б не було так сумно ...(с)
Новини у країні нагадують цирковий виступ.
Sandra писал(а):все це було б смішно, якщо б не було так сумно ...(с)
Новини у країні нагадують цирковий виступ.
Я посмішку не ставив. Повторюю - це вже не картинка в телевізорі, а сурова реальність.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Так, 276 голосів вони вже мають. Добрати ще 25 за рахунок тушок - це вже справа техніки. Наступного презика вже будемо не ми обирати, а наші народні обранці.
Плюсану!
ДВОЙНЯШКИ писал(а): Хто має можливість - збирайте манатки, поки не пізно. Це вже реальність.
Працюю в цьому напрямку. Лишилося лише обрати країну - Польща, Германія, Англія, Сполучені Штати...
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Комуністам дописують голоси за рахунок Свободи та удару в обмін на латентну підтримку.
+ за то что по мажоритарке по тихому сняли своих кандидатов в пользу ПРастов.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):до кого пристануть Жванія та Волков
Здесь нет других вариантов. Они могут перекраситься только перед выборами преза.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):І що там робиться в Закарпатті? Чим їх там годують?
наверное, украинские "баски".
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Так, 276 голосів вони вже мають.
268 со всеми самовыдвиженцами. Но не факт что среди самовыдвиженцев не будет строптивых. Будут обязательно ни за ваших типа ни за наших. И вряд ли они проголосуют за избрание преза в парламенте.
Kostya писал(а):Працюю в цьому напрямку. Лишилося лише обрати країну
Рано ще!
Nik писал(а):Kostya писал(а):Працюю в цьому напрямку. Лишилося лише обрати країну
Рано ще!

Потім може бути пізно... Та й процес цей не такий вже й швидкий. Сам вже подумую ...
levshaKostyaДВОЙНЯШКИА я НЕ хочу менять страну, ни смотря ни на что.
Lilo писал(а):хорошо там где нас нет
Тагил?
Nikесли ты о нашейраше, то я её не смотрю, но знаю что этот прикол от туда. там что и про "нас нет" что то было???
Kostya писал(а):Працюю в цьому напрямку. Лишилося лише обрати країну - Польща, Германія, Англія, Сполучені Штати...

Такод "працюю" - Німеччина, Канада, США
"Добре там, де нас немає. Але ми обов'язково тaм будeм ...
і все зіпсуємо. "
это про наших политиков.
aqua_neo писал(а):Kostya писал(а):Працюю в цьому напрямку. Лишилося лише обрати країну - Польща, Германія, Англія, Сполучені Штати...

Такод "працюю" - Німеччина, Канада, США

Як говорять в Одесі:и ШО ви там делать будете?