Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Topic locked

Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР

Вс окт 28, 2012 21:36:01

Kostya писал(а):Якщо не голосуєш, то воно тобі й не треба.

+100500.
Вложения
Снимок.PNG
Nik

Вс окт 28, 2012 21:40:49

По просьбе члена списка ее партии футболиста Андрея Шевченко обратиться к однопартийцам, Королевская отметила:

"Когда больного везут в морг, а больной говорит: "А можно в реанимацию?", Ему говорят: "Нет, вот врач сказал в морг, значит в морг". Так вот, мы сейчас не дадим тем, кто хочет увезти нас в морг, отвезти нас в морг, мы будем лечиться, мы будем побеждать, мы будем здоровыми ", - сказала она.
oleg_t

Вс окт 28, 2012 21:42:54

snap писал(а):Жаль,що Ляшка не буде,креативний хлопака,чи дівчисько :smile:

А чего кстати его партия есть, а лично его нет?
Kostya

Вс окт 28, 2012 21:44:35

Nik
Вона-таки хвора... Ій, мабуть, не пояснили, за що гроші дають?.. Вона й досі вірує в те, що й справді мала потрапити до Парламенту та вирішувати долі народів??? Хвора... :mrgreen:
Последний раз редактировалось Kostya Вс окт 28, 2012 21:46:51, всего редактировалось 1 раз.
Kostya

Вс окт 28, 2012 21:46:22

oleg_t
Він по мажоритарці йде. У Бахмацькому районі Чернігівськоі обласі. Доречі, разом із Михайлом Голицею - головним реалізатором ідей Льоні Космоса щодо дерибану киівських земель... :shock:
IgZ

Вс окт 28, 2012 21:47:31

Kostya
Nik

Які ж ви, б.., розумні....
Nik

Вс окт 28, 2012 21:47:48

Kostya писал(а):Хвора...

Треба займати місце поряд з Вітренко та Морозом. :mrgreen:
Kostya

Вс окт 28, 2012 21:55:18

IgZ писал(а):Kostya
Nik

Які ж ви, б.., розумні....

:smile: :smile: :smile:
Не ображайся. Я теж не планував голосувати. Проте, із цікавості прочитав програми всіх "мажорів" та партій, багато спілкувався із ріднею та небайдужими людьми, в тому числі й на нашому форумі. Тому важко ось так, в двох словах пояснити сутність слоганів тієі чи іншоі політичноі сили... Скажу так: націоналізм Свободи для мене дорівнює патріотизму громади. Відкрию тобі секрет, Ігоре. Я - етнічний поляк, проте маю в роду украінців, росіян, євреів та, навіть, циган. В планах все ж таки отримати карту поляка, хоча вважаю себе громадянином Украіни. Тому й пішов голосувати проти вселенського зла - комунізму та нашого локального зла - ПР... Десь так... #-o
Nik

Вс окт 28, 2012 22:07:03

Жжет народ:
Вложения
Снимок.PNG
Kostya

Вс окт 28, 2012 22:13:01

Nik
А как тебе опрос Укр.нета?
IgZ

Вс окт 28, 2012 22:18:11

Kostya

Ну, я ж написав, що не голосую з об'єктивної причини, а не через те, що не хочу, живу не за "пропискою" і тому подібне. Деякі форумчани знають, чому так.
Nik

Вс окт 28, 2012 22:20:19

Kostya писал(а):А как тебе опрос Укр.нета?

"Я не в кугсе..."(с) :D
Вложения
Снимок.PNG
Kostya

Вс окт 28, 2012 22:22:40

Nik
http://www.ukr.net/
Kostya

Вс окт 28, 2012 22:27:40

IgZ
Ігоре, аби відповісти із нашим національним колоритом, запитаю: а чи здригнулася рука в Юща під час виконання 10 кроків назустріч?.. Чи сідять бандити в тюрмах?
Адже, цей вираз є доволі узагальнюючим чи то алегоричним та говорить про те, що треба виконувати обіцянки та доводити справу до кінця. Звісно, ми з тобою освічені та розумні люди і розуміємо, як ніхто, що різанини та стрілянини не буде... [-X
levsha

Вс окт 28, 2012 22:30:50

Дуже радий бачити такий процент в Свободи (я думав буде менше, десь на грані проходу). Хоча з урахуванням того, що мало не всі знайомі заявляли що голосуватимуть за неї, і що я думаю що дома теж в Свободи високий процент підтримки, навіть мало виходить. Схоже, зіпсованими бюлетенями таки підкосили... Радує що уркаїна-вперда не проходить (хоча це було й так зрозуміло).
По мажоритарці по 220-му округу сам голосував за Чорноволенко Олександра (від Батьківщини) - мало не єдиний кандидат по округу, в якого декларація про доходи хоч трохи схожа на реальність (в більшості або взагалі суцільні прочерки, або 60 тисяч гривень зарплати на рік і все, при цьому 200 тисяч гривень виплатив по позиці, в одного взагалі 2400 гривень зарплати за рік и все), і в якого в програмі описани речі, що таки відносяться до компетенції ВР (а в більшості там всяке "я ж ваш сусід! Я як ніхто інший розумію проблеми народу! Я залатаю всі дірки в асфальті в дворах!" і т.п.)
Topic locked