Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
oreh
- oreh
Re: Позачерг.вибори у ВР України 26 жовтня 2014
Пн окт 27, 2014 08:38:14
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Пєтя, сволота, 5-ти відсотковим бар'єром не пустив Гриценка в парламент. І хотів не пустити ще декілька демократичних партій. але народ розумніший.
а петя причем? когда, как и кем был введен 5% барьер, разве петей? если не изменяет память закон о смешанной системе+5% пробивали прасты с прастиками
а вот, то, что этот парламент ничего не изменил - вот это минус всем им, конечно
orehСаня, ми ж всі розумні хлопчики.
Коли треба було, Порох їхав до Верховної Ради і продавлював закони. З 5% і змішаною системою він, навпаки, намагався все зробити, щоби вони поки залишились.Тим більше, що і напружуватись сильно не треба було. 5% - щоби менше пройшло партій, менше нових обличч - з меншою кількістю треба домовлятись, менше "воні" від всіляких розумників. Змішіна система - по мажоритарці простіше провести своїх - там адмінресурс краще працює. Мета Пороха була - отримати якомога більше власних місць, щоби брати в коаліцію якнайменше партнерів. В ідеалі - одного.
Так, вводив ці норми не Порох, але він їх не змінив (вибачте, не зробив нічого, щоби змінити) і навіть навмисно залишив.
Всі ці ігри Пороха від великого бажання стати історичним реформатором одноосібно. А виходить як завжди поки що. Зараз у нього з Яценюком є другий шанс зробити справу. Таке випадає в історії нечасто. Побачимо. Якщо візьмуться - я перший буду підтримувати.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Так, вводив ці норми не Порох, але він їх не змінив (вибачте, не зробив нічого, щоби змінити) і навіть навмисно залишив.
Всі ці ігри Пороха від великого бажання стати історичним реформатором одноосібно. А виходить як завжди поки що. Зараз у нього з Яценюком є другий шанс зробити справу. Таке випадає в історії нечасто. Побачимо. Якщо візьмуться - я перший буду підтримувати.
Рада може i повинна змiнити виборче законодавство. Шанс зробити справу був у всiх i завжди, але питання поставало "яку саме справу?"

Я вже бачу, що саме ти наприклад дуже уважно будеш слiдкувати за практичними дiями тепер вже повноцiнноi новоi влади i ти такий не один, нас багато - всi ми окрiм тих, хто забезпечив майже 10% старим знайомим пiдарастам. Ну то вони iх нехай i трахають далi, якщо iм це так подобаеться, а себе ми вже гадаю не дозволимо, дiдька лисого iм!
Отже, ще зовсiм трiшечки почекати до перших практичних важливих крокiв, тодi й поговоримо далi ...
Комбат "Айдара": первое, что сделаю в Раде - набью морду Семенченко.
http://obozrevatel.com/politics/71653-k ... chenko.htm
Dr.Feelgood писал(а):Жаль всё таки , что ПС не прошёл, я за него голосовал.
+1
Кста, я так понимаю Ярош проходит по 39му округу))))
Woolf писал(а):Кста, я так понимаю Ярош проходит по 39му округу
Вроде да.
У меня родители-пенсики и те за ПС голосовали,при чем без моей агитации,вот такие есть пенсионеры
Які ж тупі бувають журналісти (або продажні).
Наприклад, Олексій Братущак вважає, що у всьому винен політтехнолог. Звичайно ж не лідер
Чому Блок Порошенка втратив півсотні депутатських мандатівОпоненти з Народного фронту та Самопомочі розбили Гриніва і компанію з розгромним рахунком. Для самого Гриніва було б чесно відмовитися від мандату, аби компенсувати хоча б одному висуванця з тих десятків, які ще тиждень тому уявляли себе у залі під куполом.
Время ребят еще придет! Нет человека, который бы им не симпатизировал. Просто сейчас видимо надо было, чтобы сложилось так, как сложилось.
Ёханый бабай:Клюев,Кивалов,Поплавский,Довгий в Парламенте,как ???