Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Re: Выборы 2015

Ср сен 16, 2015 16:32:00

Изображение
Шульга

Ср сен 16, 2015 16:42:55

Изображение
Шульга

Чт сен 17, 2015 11:21:12

ОППОБЛОК- Проголосуйте за нас И мы СДЕЛАЕМ ДОНБАСС в каждой области Украины.
Torpedo

Чт сен 17, 2015 11:47:54

Кажется, вечер перестает быть томным. © "Москва слезам не верит"
...група депутатів Верховної Ради разом експертами громадської ініціативи "Реанімаційний пакет реформ" розробила законопроект щодо запобігання і протидії політичній корупції та запропонувала його на розгляд парламенту. Ще в липні депутати підтримали документ у першому читанні, а в четвер, 17 вересня, має відбутися остаточне голосування за нього.
Законопроект передбачає запровадження державного фінансування політичних партій та системи публічного контролю за тим, хто, як і в якому обсязі їх фінансує.

Взято тут.
Kostya

Чт сен 17, 2015 11:51:29

Torpedo писал(а):Кажется, вечер перестает быть томным. © "Москва слезам не верит"

О, спасибо! Включаю Раду. )))
ДВОЙНЯШКИ

Чт сен 24, 2015 20:21:22

Кияни, може у когось є сумніви щодо Сергія Думчева, партія "За реформи" :mrgreen: , який зараз на всіх бордах. Це людина тигібкого, керував його конвертцентром - банком "Преміум". Як доказ - на виборах в Раду в 2014 році був у списку "Сильної України", №21. Список тут
elektron

Пт сен 25, 2015 00:36:56

ДВОЙНЯШКИ

Немае жодних сумнiвiв, Олександре!

Они и сейчас считают, что "народ глуп без шансов". В Киеве, не в Голожопинске! =P~ :smile:

Ты посмотри, что они пишут на бигбордах?! Это же просто смешно, как нормальный человек должен "ЗА ЭТО" за них проголосовать!? :shock: :smile:
ДВОЙНЯШКИ

Пт сен 25, 2015 08:49:20

elektron
На жаль, і в пропрезидентській камарільї "Солідарність" стільки ригів, що в очах тьмяніє. Не можна і за них голосувати. Хотів по списку пройтись з поясненнями, але зрозумів, що то марна праця - там їх стільки... :( Я не розумію цієї логіки. Мені особисто хочеться спіймати Луценка де-небудь, якого вони в тюрьмі гноїли, і попитати, що він з ними там робить? Як він їм руку тисне?
Dr.Feelgood

Пт сен 25, 2015 08:55:55

ДВОЙНЯШКИ писал(а): що він з ними там робить? Як він їм руку тисне?

Это политика. Вчерашние противники, сегодня легко становятся камараден и наоборо, ради достижения своей цели.
Сигналкин

Пт сен 25, 2015 12:17:08

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Кияни, може у когось є сумніви щодо Сергія Думчева

Благодаря тебе Саня, к Сереге у меня вопросов нет. :)
У меня вопрос к Гене - когда будет гречка ?
ДВОЙНЯШКИ

[Удалено]

Пт сен 25, 2015 12:48:21

Сообщение было удалено | удалил: ДВОЙНЯШКИ | Пт сен 25, 2015 12:48:39.
ДВОЙНЯШКИ

Пт сен 25, 2015 12:52:49

Сигналкин писал(а):У меня вопрос к Гене - когда будет гречка ?

Позавчора біля моєї роботи Олександр Бродський (здається не родич Мишка) продавав картоплю по 1 гривні за кг. Поки побачив в інтернеті, поки дійшов - все розібрали :( За все життя хоч би раз,хоч би хто-небудь запропонував хоч би щось за голос. так і голосую весь час "на шару". на гєнку єдина надія залишилась...
ЗІ а буде ще картопля - тобі брати? :wink:
Сигналкин

Пт сен 25, 2015 12:58:51

ДВОЙНЯШКИ писал(а):ЗІ а буде ще картопля - тобі брати?

Бери оптом, всю машину или сколько там будет. Ну и запомнить надо как его там фио.
А в бюллетене так и написать: соискатель на должность овоща, продавца в смысле овощей.

з.ы. я ваще считаю шо ото все шо раздают надо брать брать брать и "благодарить" дулей в кармане и галочкой на другого кандидата в бюллетене. Мож так дойдет до засивателей
Dr.Feelgood

Пт сен 25, 2015 13:07:51

Сигналкин писал(а):я ваще считаю шо ото все шо раздают надо брать брать брать и "благодарить" дулей в кармане и галочкой на другого кандидата в бюллетене. Мож так дойдет до засивателей

Золотые слова.
snap

Пт сен 25, 2015 13:15:06

ДВОЙНЯШКИ писал(а):
За все життя хоч би раз,хоч би хто-небудь запропонував хоч би щось за голос
такая же фигня,все говорят о гречке,а мне ни разу никто не предлагал,прямо как суслик,его не видно,а он есть.я бы на зло взял,а проголосовал за другого :mrgreen:
Write comments