Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Sysopaty
- Sysopaty
Re: Україна в російських підручниках
Пт авг 31, 2012 10:58:40
healix писал(а):Соседка издала книжку, что ты плохой. И весь дом в этом убеждает.
Ну, книжку? обо мне? льстит!

Скажем так, если соседка будет распространять обо мне плохие слухи, то умные соседи, которые меня знают будут иметь мнение напрямую связанное с моими поступками, а не со слухами, а мнение глупых или тех которые меня не знают мне не столь важно.. познакомимся поближе, узнают лучше и все "вражеские инсинуации" пропадут зазря. Понимаешь о чем я?
*Сисопати многозначительно указывает на себя, а потом не менее многозначительно на сообщение (в основном на последний абзац сообщения) от
levshи немного повыше в топике..
levsha
- levsha
- Сайт
Пт авг 31, 2012 10:58:58
snap писал(а):причьому в ОРИНІНАЛІ,це текст з всукраїнської газети!
Це приблизно те ж саме, що й "це точно правда - по радіо сказали!"
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 10:59:33
levsha писал(а):snap
Прошу не розписуватись за мене що я бачу, що ні. Якщо я не кричу на форумі з цього приводу, так це тому, що не бачу в цьому жодного сенсу.
Я вважаю що від подібних розписувань на форумі "як мене це сильно зачіпає, ууух" користі нуль. Більше самовтішання - "я висловив свою громадську позицію, я такий молодець"
Я не розписувася за когось,я теж висловив СВОЮ громадську позицію і для себе бачу сенс в цьому,і так,дійсно мене це чипляє,в мене присутня гідність і я цим пишаюсь,але комусь це не подобається!
Sysopaty
- Sysopaty
Пт авг 31, 2012 11:00:15
Sysopaty писал(а):многозначительно на сообщение
levsha писал(а):А ви що, ні?
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 11:01:22
healix писал(а):Lazo писал(а):Извини, но это к чему?
]
.
Прикрываться межнациональной враждой удобно, да.
Це зветься "первернуть фары"!
Lazo
- Lazo
Пт авг 31, 2012 11:03:15
healix писал(а):Речь идёт лишь о противостоянии пропаганде. Прикрываться межнациональной враждой удобно, да.
И как вы ей противостоите? Разносите еще больше? А может это и было основной целью этой самой пропаганды? Уверен, что эта тема ни к чему хорошему не приведет...
healix
- healix
- Авто: Qashqai 1.6 Tekna 2007, Ford Kuga 2017 FWD МТ6 2.0 TDCi 150
Пт авг 31, 2012 11:04:10
Sysopaty писал(а):Понимаешь о чем я?
Та сразу

Ветряные мельницы нынче не в моде.
Но ты, с Левшой, зная всю опасность Москвы, забываете о том, что ровно половина ваших читателей здесь (на форуме) проголосует за присоединение к России. Если сегодня провести референдум.
levsha
- levsha
- Сайт
Пт авг 31, 2012 11:04:21
snap писал(а):пробач

,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
В тебе зараз є прекрасний шанс цьому протистояти - почни з себе, борись за чистоту своєї мови, не допускай русизмів. Тим паче з сучасними технічними засобами це абсолютно не складно - веб переглядачі зараз теж мають можливість підключення словників, в тому числі української мови
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 11:11:14
Sysopaty писал(а):healix писал(а):Соседка издала книжку, что ты плохой. И весь дом в этом убеждает.
Ну, книжку? обо мне? льстит!

Скажем так, если соседка будет распространять обо мне плохие слухи, то умные соседи, которые меня знают будут иметь мнение напрямую связанное с моими поступками, а не со слухами, а мнение глупых или тех которые меня не знают мне не столь важно.. познакомимся поближе, узнают лучше и все "вражеские инсинуации" пропадут зазря. Понимаешь о чем я?
*Сисопати многозначительно указывает на себя, а потом не менее многозначительно на сообщение (в основном на последний абзац сообщения) от
levshи немного повыше в топике..
Ага,Гітлер теж в свій час розповюджував пропаганду про чистоту арійськой крові і про слов'ян,які є їхніми ворогами,а потім пів-Європи танками розкатав,пропаганда дуже важлива річь,і дуже впливає на розум людей,ви не бачите очевидних речей,ну наприклад,як Захід пропагандує красиве вільне життя,і дивіться на наших дітей:пиво,секс,клуби,гроші...які цінності в них,і згадайте себе,це тільки наприклад!робить вигляд,не звертати на це уваги неможна,нашим нащадкам тут жити!
vyk
- vyk
Пт авг 31, 2012 11:12:21
snap писал(а):levsha писал(а):P.S. "хочеш", "бачиш" - без м'якого знаку
пробач

,я виріс в Совєтськой стране,дякую сатшому брату(Росії),що моя мова стала вмирати,та ще й зараз добивають!
А от тільки не треба на Радяньский Союз звертати. Мене наприклад у Харкові навчили український, та й книжку було набагато легше придбати на мові ніж російскьою. Зараз ще один топік відкриємо

А коми я ні російською, ні українською не ставлю там де треба, бо ... правильно - сам не вивчив.
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 11:15:17
levsha писал(а):snap писал(а):пробач

В тебе зараз є прекрасний шанс цьому протистояти - почни з себе, борись за чистоту своєї мови, не допускай русизмів. Тим паче з сучасними технічними засобами це абсолютно не складно - веб переглядачі зараз теж мають можливість підключення словників, в тому числі української мови
Шановний Лєвша,по-моєму,я один з перших ,хто підтримав Хімеру в бажанні,чи намаганні говорити українською мовою тут на форумі,чи не так!?
Последний раз редактировалось
snap Пт авг 31, 2012 11:20:24, всего редактировалось 1 раз.
levsha
- levsha
- Сайт
Пт авг 31, 2012 11:17:51
snap
Підтримав - молодець. Тепер слідкуй за чистотою. Весь час
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 11:19:21
vyk писал(а):snap писал(а):levsha писал(а):P.S. "хочеш", "бачиш" - без м'якого знаку
пробач

А от тільки не треба на Радяньский Союз звертати. Мене наприклад у Харкові навчили український, та й книжку було набагато легше придбати на мові ніж російскьою. Зараз ще один топік відкриємо

А коми я ні російською, ні українською не ставлю там де треба, бо ... правильно - сам не вивчив.
АГА,значить впливу російськой мови на українську ніякої не було,тобто на російській мові в кінці слів ставиться м'який знак,я й писав під впливом цих правил,а наш дніпропетровський регіон як раз то і російськомовний,тому помилки і є,росіян же не навчали украйнській мові та і в школах не звільняли від нього,чи забули як це було!
snap
- snap
Пт авг 31, 2012 11:19:56
levsha писал(а):snap
Підтримав - молодець. Тепер слідкуй за чистотою. Весь час
Я буду намагатися,щоб тебе не засмучувати більше!
Sysopaty
- Sysopaty
Пт авг 31, 2012 11:23:39
Блим-блим..

Господа.. ну что же вы..
Как то
healix меня упрекнул что я в подпись поставил очевидную фразу (сейчас не столь очевидная.. я слежу за этим..

). Так вот, как раз очевидные вещи многие и не видят. А очевидная вещь в нашем случае звучит примерно так: критика и обвинения всех вокруг во всех наших проблемах - деструктивна по своей природе, попытка общаться на родном языке - созидательна, а попытка следить за чистотой речи, на которой общаешься - трижды созидательна, образование - созидательна, а активно/пасивное образование окружающих тебя людей - трижды созидательно. Созидательное дает предметный результат, деструктивное - разрушает, в данном случае веру в людей. Озвучивать очевидный вывод написанного? Озвучивать что хорошо, что плохо?