Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Topic locked

Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР

Пн авг 20, 2012 09:18:48

Kostya писал(а):Більшу частину робочого часу спілкуватися та думати все ж таки маю англійською...

сідай, синку. я і так бачу, шо ти не москаль... :smile:
himera_neo

Пн авг 20, 2012 09:44:06

Kostya писал(а):Вивчення мов - один з кращих варіантів завантажити голову та попередити візит дідуся Альцгеймера.

100%. Дякую за підтримку!
Nik

Пн авг 20, 2012 09:52:51

himera_neo писал(а):я почав думати українською.

Це найголовнiше. =D>
А помилки тiльки додають смаку мовi.
Kostya писал(а):Я собі, навіть, на робочому ноуті українську встановив мовою вибору

Зараз бiльше користуюсь Windows8 - там э тiльки росiйська i англiйська, укр.мови не знайшов додати до розкладки (лiтеру "i" з англ.розкладки).
Kostya писал(а):Адже, ми використовуємо лише 5-7% ресурсу свого мозку протягом життя.

Це вже теж "заблуждение" - з останнiх дослiджень.
Kostya

Пн авг 20, 2012 10:00:02

Nik писал(а):Це вже теж "заблуждение" - з останнiх дослiджень.

Для цього не потрібні дослідження, для цього достатньо знати фізіологію нервової системи... 8)
Torpedo

Пн авг 20, 2012 10:04:40

Nik писал(а):Зараз бiльше користуюсь Windows8

Я сподіваюся, що тільки в ознайомчих цілях? :D
Nik писал(а):укр.мови не знайшов додати до розкладки (лiтеру "i" з англ.розкладки).

А як відкриваються документи на рідній мові з літерами "Є", "Ї", "Ґ" та апострофом?
Nik

Пн авг 20, 2012 10:13:47

Torpedo писал(а):А як відкриваються документи на рідній мові з літерами "Є", "Ї", "Ґ" та апострофом?

Все доки открываются офисом 2010. :D На этом языке.
Nik

Пн авг 20, 2012 10:22:17

Torpedo писал(а):Я сподіваюся, що тільки в ознайомчих цілях?

Семеркой я пользуюсь с самых начал - уже года два. W8 пока в ознак.целях - 3 мес. пробный период- русский msdn-образ с сайта майкрософт 64-бит.(да и активаторов пока нет на 8-ку). Но мне она начинает нравиться. :wink:
snap

Пн авг 20, 2012 10:39:50

Шануймося українці,бо ми того варті!
bykovdima

Пн авг 20, 2012 10:42:57

Nik писал(а):(да и активаторов пока нет на 8-ку)

я на выходных активировал :), но это другая тема разговора
Nik

Пн авг 20, 2012 10:54:08

bykovdima писал(а):я на выходных активировал

| +
можно ссылку или сам активатор или где что почём? т.к. в дальнейшем планирую всё-таки переходить на 8-ку
Eva

Пн авг 20, 2012 12:03:05

Министр Табачник: На Украине из 2,6 млн учебников 1,9 млн — на русском
http://www.rosbalt.ru/ukraina/2012/08/15/1023001.html
Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник на зустрічі з вчителями Росії заявив, що перестав нав'язувати регіонам підручники на "непотрібній мові".
http://tsn.ua/politika/tabachnik-nazvav ... bnoyu.html
Табачник на 160% забезпечив Одещину підручниками "Русский язык"
http://tsn.ua/ukrayina/tabachnik-na-160 ... yazyk.html
Nik

Пн авг 20, 2012 12:16:28

Eva писал(а):Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник

Поряд з Чечетовим ще э вiльна паля.
Sandra

Пн авг 20, 2012 12:25:03

Eva
отличная мотивация, лучше не придумаешь!

Підручники російською мовою в Україні – у більшості, заявляє міністр освіти Дмитро Табачник. За його словами, така ситуація зумовлена відповідними заявками шкіл і конкретних батьків.
Дмитро Табачник свідомо стимулює вживання російської мови – всупереч потребам більшості українців, вважає також директор Інституту філософії НАН України Мирослав Попович. "Цей проект розрахований на те, що буде поширюватися частка російськомовних та російських за змістом елементів освіти. Однак немає жодних досліджень чи інших доказів того, що більшість українців обрали для дітей російську. Найпевніше, українці сиділи мовчки, а російськомовні здіймали галас і писали по двадцять заяв про потребу в російських підручниках – таке вже бувало", – каже академік.

"Державний бюджет витрачає величезні кошти на підручники, і вони лягають у підвали, а батьки потім купують ті, які потрібні їхнім дітям. Я заборонив примушувати школи замовляти підручники, які не використовуються в навчанні. Якою мовою діти навчаються – такою і замовляйте. Виявилося що з двох мільйонів шістдесяти тисяч підручників, які замовили українські школи (а всі наші школи – українські), один мільйон дев’ятсот тисяч потрібні російською мовою", – офіційно заявив Табачник.
mach333

Пн авг 20, 2012 12:53:00

Як на мене, прийняття мовного закону - дуже гарний привід суспільству обміркувати стан нашої рідної державної мови та всупереч тим дурнуватим законам перейти на спілкування українською, міркую час настав.
Тож спілкуймося українською!!! :D
Nik

Пн авг 20, 2012 14:30:00

mach333 писал(а):Тож спілкуймося українською!!!

спробуємо. :D
Topic locked